Trolla IL

Hvor finner du diskgolfparken ? Buss og parkering?

Hvor finner du diskgolfparken ? Buss og parkering?

Adkomst, buss og parkering:

Adkomst til Trolla Diskgolfpark (Skiltet "TDGP" fra parkeringsplassen). Finn frem via google maps her:

Folk i Trolla oppfordres til å gå til idrettsplassen ved arrangement, for å la eksterne bruke parkeringen på toppen.

Kommer du fra byen eller byneset.
Kjør retning flakk / eller retning byen, ta av til venstre / høyre ved skilting til Trolla. Opp Brukseier olsensvei tar du av etter 400 meter til høyre opp Trollahaugen og kjører til du er på toppen. Ta så av til høyre ved oppkjøring til Trolla barnehage og parker på høyre side. Gå 200 meter til Trolla Idrettsplass / Trolla Diskgolfpark (TDGP). Behandle parken som marka ellers med respekt, slik at mange får glede av at den.

Veien fra parkeringsplass til parken vises under her.


Buss til Trolla DGP: Kollektivtilbudet til Trolla Diskgolfpark er velfungerende. Buss nr. 21 "Trolla" stopper på toppen ved Trollahaugen 10. Derfra er det en kort gåtur til parken. Det går også buss til Byneset på rute 75 og 76, men stopper da kun nede ved hovedveien og det er et litt lengre stykke å gå opp til parken.


Parkering ved Trolla DGP: Parkering er til høyre opp bakken ved barnehagen. Parker helt inntil gjerdet da biler og anleggstrafikk skal forbi der i disse tider. Det er litt trangt, spesielt lenger bort på P-plass, men det går fint om alle parkerer bra. Blir det fullt, parker da ved barnehagen på andre siden av bygget. Parkerer godt ifht andre biler og tett på gjerdet er dere snill. Der det er smalt så oppfordres det til at man parkerer langs veien så andre biler og lastebiler kan komme forbi. IKKE SPERR VEIEN!! Det kan fra tid til annen være dugnader og anleggstrafikk som trenger å kjøre helt inn i marka eller til idr.plassen.


Parkeringsplassen. Parker godt og nært gjerdet slik at passering er enkelt.

Skilt viser retning til parken


 

                                                                                               

TROLLA IDRETTSLAG
 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift