Rælingen Skiklubb

Sportslig gruppe

Sportslig gruppe

Her kommer informasjon om det sportslige.....

Du treffer sportslig på sportslig.alpin@rsk.no

 

Utøveren:

RSK-Alpin ønsker vi å utvikle selvstendige utøvere som er opptatt av mestring og som bidrar til et godt miljø hvor medlemmene føler seg trygge og velkomne.

MESTRING

I RSK-Alpin er vi opptatt av at du skal være allsidig som barn. Det er viktig at treningen blir lagt til rette slik at mestring er realistisk. Mestring gir selvtillit og motivasjon. Det er viktig at du føler progresjon og at du gjennom trening mestrer nye utfordringer. For å holde motivasjonen oppe gjennom ungdomsårene, er det vesentlig at treningsopplegget blir lagt opp slik at du har noe å se frem til. Nye elementer og utfordringer kommer til etter hvert som du blir eldre.

SELVSTENDIGHET

I RSK-Alpin skal du som utøver få utfordringer og muligheter til å utvikle deg til å bli en selvstendig idrettsutøver. Det er til syvende og sist du selv som er ansvarlig for egen utvikling, noe som krever selvstendighet.

TILHØRIGHET

I RSK-Alpin skal du kunne være deg selv, være ærlig, motarbeide mobbing og inkludere alle som er med på trening og i konkurranser. Alle har et ansvar for å skape trivsel og trygghet. Det er viktig at du kan glede deg over lagkameratenes prestasjoner og gi uttrykk for at alle er velkomne i treningsgruppen. Det er ikke egoisme å tenke på seg selv, men det er egoistisk å la hensynet til andre vike. Det er viktig at du er opptatt av din utvikling i samarbeid med andre, i stedet for en ensidig fokusering på egne prestasjoner.

I RSK-ALPIN UTFORDRER VI DEG TIL Å

  • Være fokusert på egen treningsutvikling
  • Delta på trening for å trene, ikke bli trent
  • Velge allsidige treningsformer
  • Samspille med andre utøvere for å nå felles og individuelle mål
  • Bidra til løsning av utfordrende oppgaver
  • Holde avtaler og sørge for å stille med riktig utstyr.

 

 

Rælingen Skiklubb
Postboks 119
2025 Fjerdingby

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift