Senja Ski

Telenor Karusellen

Telenor Karusellen

BLI MED PÅ TELENOR KARUSELLEN!

ONSDAGSRENN SENJA SKI 2023

Oppstart 01. februar!

Senja Ski inviterer til Telenorkarusellen 2023

Onsdag 01. februar 2023 arrangerer vi sesongens første telenorkarusellrenn på Silsand. Vi inviterer alle barn 0-12 år til å være med!

Nytt av året er at fra andre renn 08 februar skjer alt borte med Gapahuken med aktivitetsløyper i skilekanlegget og kveldsmat i Gapahuken.

Oppstart er fra kl 1730 for de yngste deltakerne, og fra kl 1800 for de som går på tid. Dette gjelder hver onsdag, minus vinterferieuka.

Renndatoer og stilart er som følger: Fristil betyr at man velger fritt stilart.

  • Onsdag 01 feb. klassisk. Silsandhallen. start/mål ved hallen, sykkelparken og lysløypa. Kafedelen i hallen, Vanlig cup med runder. Speaker og musikk
  • Onsdag 08 feb. Fristil - Skileik/Skicross, start skileikanlegget - Kaffe og Kveldsmat i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons.15 feb. Fristil. Skileik/Skicross, start skileikanlegget - Skileik/Skicross Kveldsmat og kaffe i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons.22 feb. Fristil. Skileik/Skicross, start skileikanlegget - Skileik/Skicross Kveldsmat og kaffe i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons.01 mars. Fristil. Skileik/Skicross, start skileikanlegget - Skileik/Skicross Kveldsmat og kaffe i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons. 15 mars. Fristil. Skileik/Skicross, start skileikanlegget. Kveldsmat og kaffe i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons. 22 mars. Fristil. Skileik/Skicross, start skileikanlegget. Kveldsmat og kaffe i Gapahuken. Speaker og musikk.
  • Ons. 12 april. Fristil. Skileik/Skicross i skileikanlegget. Kveldsmat og kaffe. PREMIEUTDELING.
  • Klassene 8, 9 og 10 år går 2 km og 11 og 12 år går 3 km på tid hver onsdag
  • Klassene 8-12 år har start og mål nede på skistadion under skileikanlegget med start kl. 18.00 hver gang. Etter løperne er kommet i mål har dem og selvfølgelig kveldsmat og muligheter for skiaktiviteter i skileikanlegget.
  • Fra 12 år og eldre arrangerer vi cup der 12-13 år går 3 km og 15 år og eldre går 5 km. Start kl. 18.00 etter klasse 12 år nede på skistadion. 12 år og eldre følger stilartene til Telenorkarusellen for 8 – 12 år.

Påmelding

Det blir påmelding i Silsandhallen onsdag 01. februar fra kl 1630-18.30. Barn 0-7 år går uten tid, og barn 8-12 år velger selv om de ønsker å gå med eller uten tid. Ved påmeldingen får alle barna startnummer. Startnummeret skal ikke leveres inn, men man tar det med seg hjem og tar det så med seg til hvert renn utover vinteren.

Pris

Gratis hvis barnet allerede er medlem av Senja Ski inneværende sesong.

Ikke-medlemmer kr 200 pr barn (blir samtidig registrert som medlem i Senja Ski inneværende sesong).

Faktura sendes ut innen til de som var med i fjor. Denne kan betales i nettbanken, eller du kan gå inn på Min idrett (www.minidrett.nif.no) og betale der via vipps.

Dersom barnet skal være med på Telenorkarusellen for første gang, kan man melde barnet på ved å søke om medlemskap i Senja ski ved å gå inn på www.minidrett.nif.no. Her må man opprette ny bruker i barnets navn, og så be om medlemskap for barnet. Da vil man få tilsendt faktura eller kan betale medlemskap via Min idrett.

Det er en stor fordel om betaling og registrering skjer før dere møter opp til Telenorkarusellen for at utdeling av startnummer skal gå smidig.

På forhånd takk for hjelpen!


Senja Ski
Organisasjonsnummer: 885 887 872
9303 Silsand

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift