Byåsen Langrenn

Sparebank 1 Dalgårdstafetten 10. jan. 2018

Sparebank 1 Dalgårdstafetten 10. jan. 2018

Sparebank 1 Dalgårdstafetten 2018 arrangeres onsdag 10. januar 2018 i Nilsbyen med første start kl. 18:00

Komplette startlister og starttidspunkt per klasse ligger lengre ned på denne siden under "Start- og resultatlister".

Alle 3 etapper er i fri teknikk og det er klasser fra 8 år til senior. Stafetten arrangeres for 40. gang

Litt historikk om stafetten finner til høyre under "Relaterte dokumenter". Programmet fra den første Dalgårdstafetten i 1978 på Dalgård idrettsanlegg finner dere også der.

Hovedsamarbeidspartner:

          

Andre samarbeidspartnere: 

                

 

Påmelding

Påmeldingsfrist er mandag 8. januar 2018 kl. 23:59.

Påmeldingen til stafetten gjøres i påmeldingssystemet "Palisoft Online Entry System". Påmelding i Palisoft: TRYKK HER

Påmelding gjøres i Palisoft av påmeldingsansvarlige/oppmenn i klubbene  (ikke av løperen selv). Oppfordrer påmeldingsansvarlige/oppmenn i klubbene om å samle inn påmelding internt først, før en legger inn påmeldingen i Palisoft innen påmeldingsfristen.

Dersom du som påmeldingsansvarlig/oppmann har spørsmål om påmelding, ta kontakt med Torgeir Aune (torgeira71@gmail.com). Ingen påmelding er mulig i Minidrett til Dalgårdstafetten.

Absolutt siste frist for etteranmelding av lag er tirsdag 9. januar 2018 kl. 20:00. Etteranmelding og korrigeringer av lagoppstillinger i Palisoft kan gjøres frem til denne fristen, men vi vil se hvilke lag som har kommet til etter at påmeldingsfristen gikk ut. Korrigeringer av lagoppstillinger etter tirsdag 9. januar kl. 20:00 kan kun gjøres på mail til torgeira71@gmail.com eller tlf. 993 89 829.

Startnummer og tidtakebrikker

Emit tidtakerbrikker vil ikke bli brukt. Startnummer hentes lag/klubbvis på rennkontoret som er åpent fra kl. 16:45. Ikke innlevert startnummer faktureres med kr. 200,-.

Startkontingenter

Gutte- og jentelag: kr. 300,-          Junior: kr. 345,-           Senior: 390,-

Krav om startkontingent sendes ut til lagene/klubbene etter stafetten. Det er også mulig å betale inn på forhånd til konto 6401.05.85994 eller kontant i rennkontoret på renndagen. Dobbel startkontingent ved etteranmelding etter påmeldingsfristen (gjelder ikke 12 år og yngre).

Skilisens

Alle som deltar i skirenn og har fylt 13 år må ha skilisens. Engangslisens kan løses på renndagen dersom løperen ikke har årslisens (kr. 50,- for 13 – 25 år, kr. 130,- for 26 år og eldre)

Start- og resultatlister

Starttidspunkter for de ulike klassene: TRYKK HER

Startlister: TRYKK HER (med etappenavn)  TRYKK HER (kun lagsnavn). Det blir IKKE solgt startlister på renndagen.

ResultatlisterTRYKK HER (liveresultater)  TRYKK HER (pdf-format)  

I følge barneidrettsbestemmelsene til Skiforbundet så er det presisert følgende:

 "Det er tillatt å oppgi tider, poeng, hopplengder, men NB: Lister med tider, poeng, lengder skal ikke publiseres i presse eller på nettsider. De kan henges opp på rennstedet" 

Derfor ligger lister for de som er 10 år og yngre ut på nettsiden uten tider.  

Klasser og løypelengder

J/G 8-10 år: 3 etp. x 1 km

J/G 11-12 år: 3 etp. x 2 km

J/G 13-14 år: 3 etp. x 3 km

J/G 15-16 år: 3 etp. x 3 km

Junior/senior: 3 etp. x 6 km ( 3 km  + 3 km)

Løype- og stadionkart

Løypekart 1, 2 og 3 km: TRYKK HER

Stadionkart i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette viser hvor startområdet for 1. etappe er, samt hvor vekslingsområdet er på stadion.

Etappeoversikt for klassen J/G 8-10 år: TRYKK HER (NB! En liten forandring på 2. og 3. etappe i forhold til tidligere år, slik at etappene blir litt lengre). Kartet viser hvor de ulike etappene skal gå i klasse 8-10 år. Skriv ut dette kartet og gå igjennom med de som skal gå de ulike etappene på forhånd.

Kart over vekslingsområdet: TRYKK HER. Dette er et detaljert kart over vekslingsområdet. Viser hvordan inn- og utgangen til/fra vekslingsområdet er. Kartet viser også hvordan de som skal gå 2. og 3. etappe skal stille seg opp i vekslingsområdet. De som går 3. etappe passerer også ved siden av vekslingsområdet på vei til mål, samt at junior og senior går 2 runder og har passering. Dette er også vist på kartet hvor det står "passering".

Parkering

Parkering på p-plasser i Nilsbyen-området, kr. 50,- kontant eller VIPPS (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn")Kart over parkering: TRYKK HER (P2 er reserveparkering). Begrenset parkeringskapasitet – kjør sammen dersom mulig! Noe få minutters gange må påregnes. Følg instruks fra vakter og vi oppforder på det sterkeste til å ikke parkere i gatene i nærheten av Nilsbyen!

Rennkontoret

Dette er åpent fra kl.16:45 renndagen i tidtakerbygget på stadion.

Garderober / Kafe

Det er garderober med dusjmulighet i sokkelen på "skytterhuset". Kafeteria er også i "skytterhuset". Vi har betalingsterminal for kort og VIPPS (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn").

Premieutdeling

Dette vil skje umiddelbart etter at hver klasse er fullført. Foreløpig tidsplan for dette HER (NB! Kan bli forandring, følg med på info fra speaker)

Premieutdeling på stadion. Full premiering i klassene 8-16 år, 1/3 premiering i junior/senior. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Annen informasjon

Væmelding i Nilsbyen: TRYKK HER

Værstasjon i Nilsbyen: TRYKK HER

Webkamera: TRYKK HER

Hvor er Nilsbyen?: TRYKK HER

Rennledelse

Rennleder: Egil Aune (mob. 99530019)

TD: Oddbjørn Bruland

Påmelding: Torgeir Aune (mob. 99389829)

 

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift