Mo IL Barn og Ungdom

Hospiteringsregler Toppfotball

Hospiteringsregler Toppfotball

BRUK AV SPILLERE MELLOM MO IL BARN OG UNGDOM OG MO IL TOPPFOTBALL:

 

1: Spillere som er registrert i Mo IL Barn og Ungdom kan spille i Mo IL Toppfotball til og med 4. divisjon uten å melde overgang.  (dvs kan spille på junior og B-laget)
 

2: For å spille i 3. divisjon og oppover må spilleren være registrert i Mo IL Toppfotball. 

 

3: En G15 og G16 spiller som er registrert i Mo IL Toppfotball kan uansett spille ned i sin aldersklasse i Mo IL Barn og Ungdom.

 

4: Mo IL Barn og Ungdom/Mo IL Toppfotball må sende inn en oversikt til Nordland Fotballkrets over spillere fra Barn og Ungdom som skal spille for junior og eventuelt 4. divisjon.

 

5: Kamprapporter.

Spillerne må legges inn manuelt i kamprapportene for G19 og 4.div da de rent teknisk er registrert i en annen klubb.

 

6:  Generelt om overganger. 
Overganger gjøres ved å fylle ut samtykkeskjema som signeres av spiller og foreldre.  Samtykkeskjema sendes inn via Fix i pdf av overtakende klubb der overdragende klubb har 8 dager på seg til å godkjenne overgangen og bl.a. må bekrefte at økonomiske forpliktelser er gjort opp. Hvis spilleren ikke har betalt kontingent, treningsavgift, egenandeler o.l, vil vi stoppe overgangen. Kasserer skal da alltid kontaktes før vi signerer på en forespørsel om overgang. Spilleren er tidligst spilleberettiget dagen etter at overtakende klubb har betalt for spilleren.  Fra melding sendes av overtakende klubb og til overdragelsen er godkjent, er spilleren i karantene og kan ikke brukes av noen klubb. Godkjenning av overganger kan i prinsippet skje i løpet av en dag.

 

7:  NM Kvalifisering
Dette er en turnering som arrangeres av Norges Fotballforbund (dvs ikke Nordland Fotballkrets).  Nordland Fotballkrets kan følgelig ikke gi dispensasjoner her.  For å kunne spille NM kvalifisering, må spilleren stå i den klubben han skal spille for.  Det normale vil være at spilleren i utgangspunktet står som medlem i Barn og Ungdom.  Han kan da først spille NM kvalifisering for Barn og Ungdom og så melde overgang til Mo IL Toppfotball og spille NM kvalifisering for junior. 

 

I den grad spilleren står i Mo IL Toppfotball, kan spilleren melde overgang minst 30 dager (karenstid- må stå i en klubb minst 30 dager før neste overgang) før NM kvalifisering for junior til Mo IL Barn og Ungdom og spille NM kvalifisering for Barn og Ungdom og deretter melde overgang tilbake til Mo IL Toppfotball og spille for junior.

 

Reglene er kvalitetssikret av Frank Aas i Nordland fotballkrets februar 2015

Mo Idrettslag Barn og Ungdom
Postboks 1477
8602 Mo i Rana

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift