Ullensaker/Kisa IL

6-årsfotballskolen

6-årsfotballskolen

 

6-årsfotballskolen for gutter og jenter født i 2012.

Tirsdag 24. april starter årets fotballskole for 6-åringer! Årets fotballskole er et samarbeid mellom Borgen og Ull/Kisa.

Ull/Kisa Fotball er administrativt ansvarlig og kvalitets sikrer det sportslige.

Gjennomføringen

Treningene vil gjennomføres på tirsdager fra kl. 17.15 – 18.15 i Jessheim og på Borgen. Barn som tilhører Algarheim- og Borgen skolekrets trener på Borgen. Øvrige trener i Jessheim.

Datoer for treninger

Oppstart på våren er tirsdag 24. april, og da er det treninger hver tirsdag til og med 19. juni, totalt 8 treninger. Høstsemesteret starter opp 14. august og er hver tirsdag til og med 25. september, totalt 7 treninger.
Vi kommer også til å melde på lag i to til tre cuper for 6-åringer. Datoer for 6-årsseriene kommer i løpet av mai måned.

Trenere

Treningene ledes av foreldre til barna, og det forventes at alle kan være med og bidra av og til. Vi ønsker også noen "faste" trenere, er du interessert i å være trener, ta kontakt med Tommy Olsen.

Sportslig ansvarlig for 6-årsfotballskolen er trenerkoordinator i barnefotballen i Ull/Kisa, Espen Solberg.

Påmelding

For informasjon om påmelding, se våre websider www.ullkisafotball-bredde.no eller www.borgenil.no. All påmelding skjer via superinvite.no, klikk på linken for å komme rett til påmeldingssiden. 

Deltageraviften er kr. 1.250,-.

Kontakt oss

Dersom det er noen spørsmål, ta kontakt med Tommy Olsen i Ull/Kisa Fotball, på mail tommy.olsen@ullkisafotball.no, eller telefon 915 64 674.

Kontaktperson for Borgen IL er Håkon Gundersen, mail frognermoen@me.com.
 

Ull/Kisa IL
Postadresse: Postboks 166, 2051 JESSHEIM
www.ullkisa.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift