Oppegård IL

Klubbdommere

Klubbdommere


Foto: Jørn Wibe


I Oppegård IL Fotball ønsker vi å bruke klubbdommere til å dømme alle våre hjemmekamper i barnefotballen. For å få dette til må vi jobbe systematisk med opplæring og oppfølging. Som klubbdommer har du mulighet til å dømme 5'er- og 7'er-kamper for aldersgruppen 7 - 12 år, og du får tilbud om å dømme både vanlige seriekamper, og i forbindelse med cupene våre (3v3 cup og Bilia Cup). Å være klubbdommer er også et godt utgangspunkt for å senere gå videre som 9'er- og 11'er-dommer. 

Hvorfor bli klubbdommer?
Du får betalt og god trening for noe du synes er morsomt.
- Du lærer deg fotballreglene som også er fint å kunne når du selv spiller, eller når du ser på fotballkamper.
- Du blir en del av et godt faglig, sosialt og trivelig miljø.
- Du får selvtillit og lærer deg å ta raske beslutninger. Dette vil du få nytte av senere både i skole og arbeidsliv. 
- Du bidrar til at klubben har egne dommere.

Kurs 2018
Vårkurs og høstursene avholdes på klubbhuset i regi av Oslo Fotballkrets. Kursene er gratis, og på vårkurset får alle klubbdommere dommerdrakt, fløyte og stoppeklokke etter gjennomgått kurs. Etter gjennomført kurs er du kvalifisert til å dømme både 5'er- og 7'er-fotball i aldersgruppen 7-12 år. For de aktuelle årgangene (14 år og eldre) sendes det ut en egen invitasjon til kursene  god tid i forveien. 

XX. mars, kl. 17.30-20.00, Helgestua på klubbhuset.
 

X. OKTOBER, kl. 17.30-20.00, Helgestua på klubbhuset. Dette kurset er rettet mot deg som er født i 2005 og som har lyst til å prøve deg som dommer under Bilia Cup 2018. På dette kurset deles ikke ut stoppeklokke, fløyte og drakt. Det gjøres kun på vårkursene i forkant av seriestart for barnefotballen. 

 

Kontaktperson
Har du spørsmål, eller ønsker å melde deg på vårt klubbdommerkurs ta kontakt med administrativ leder Mona H. Schrøder på
fotball@oppegardil.no

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift