Oppegård IL

Treningstider

Treningstider

I banedagboken finner du oversikt over alle klubbens treningstider og kamper. Banedagboken ligger her http://klubb365.no/banedagbok.aspx

Når du kommer inn på siden må du velge noen kriterier knyttet til klubb, bane, lag, tidspunkt osv. 

Banedagboken administreres av Administrativ leder. Eventuelle spørsmål rettes pr. epost til :fotball@oppegardil.no

Skjema med treningstider for inneværende periode 01.12.2016 - 30.03.2017 kan lastes ned her:

I sommerperioden 1.mai - 30.september tildeles faste treningstider på Østre Greverud kunstrgress, Flåtestad Fair Play Arena og Oppegårdbanen. Østre Greverud kunstgress og Flåtestad Fair Play Arena benyttes også til gjennomføring av kamper. Østli Fair Play Arena er primært kamparena for 5'er og 7'er-fotball og benyttes i utgangspunktet ikke til ordnære, faste treninger. 

På vinterstid tildeles treningstider på Østre Greverud kunstgress (sammen med Kolbotn IL) og Østli Fair Play Arena. Om nødevndig har Oppegård IL også tilgang til treningstider på Sofiemyr kunstgress etter nærmere avtale med Kolbotn IL. 

På baner med både kampaktivitet og trening går kamper alltid foran trening. Ved kollisjon mellom kamper og treninger er det lagenes eget ansvar å kartlegge alternative treingsmuligheter på andre anlegg gjennom bruk av banedagboka. 

Østre Greverud kunstgress og Flåtestad Fair Play Arena benyttes til både kamper og treninger. Østli Fair Play Arena er primært kamparena for 5'er og 7'er-fotball og benyttes i utgangspunktet ikke til ordnære, faste treninger. 

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift