Skjetten Fotball

Skjetten Fotballakademi (Januar - Juni 2018)

Skjetten Fotballakademi (Januar - Juni 2018)

                                                                                                          

 

Skjetten Fotballakademi er et ekstratilbud for gutter og jenter født i 2005-2009, som kommer i tillegg til den tradisjonelle lagsaktiviteten.

Vi er svært opptatt av å legge til rette for at hver enkelt spiller kan oppleve mestring og glede, kombinert med å ta ytterligere steg som fotballspiller. Det er enkeltspillerens utvikling som står i sentrum, og treningsøktene gjennomføres derfor med differensiering i grupper ut i fra ferdigheter og sosiale behov.

Det stilles høye krav til at hver enkelt spiller er lærevillig og konsentrert på treningsfeltet. Vi legger også stor vekt på å forsterke hver enkelt spiller sitt eierskap til egen utvikling både på og utenfor banen.

Akademiets treningsøkter utarbeides av trenerteamet basert på akademiets årsplan. Vi har en «spillsentrert» inngang til øktene. Stort sett alle øvelser utøves med ball, og i veldig stor grad med med en form for motspill. Dette fører til at hver enkelt spiller utfører mange fotballhandlinger som inneholder persepsjon, valg og teknisk utførelse i løpet av en trening. Grunntanken er rett og slett at man må spille mye fotball, med god kvalitet, for å bli en dyktig fotballspiller!  

 

Treningstider for januar-juni 2018:

Onsdag: Kl.14:30-16:15 (for gutter og jenter født i 2005-2009)

Fredag: Kl.14:30-16:15 (for gutter og jenter født i 2005-2009)

- Alle møter i festsalen på klubbhuset kl.14:30 for registrering. Her serveres det også frukt til samtlige spillere. Vi går deretter ut og trener fra kl.14:45-16:15 på Skjetten Stadion.

- Skjetten Fotballakademi følger skoleruta. Det betyr at det ikke er akademitreninger når skolen holder stengt.

- Siste trening før sommerferien blir fredag 22.juni.

- Vi avlyser akademitreningene dagen før oppsatt trening hvis det er meldt 12 minusgrader eller kaldere. Dette er i tråd med Norges Fotballforbund sine kulderåd. Dere får da beskjed via e-post. 

 

Deltakelse på Skjetten Fotballakademi koster følgende:

- 1 økt i uka: 200,- per måned

- 2 økter i uka: 400,- per måned

Påmeldingen sendes til ole@ssk.no, og skal inneholde navn, fødselsdato, skole, mobilnummer og e-postadresse. Husk også å gi beskjed om hvilken/hvilke dager dere ønsker å melde dere på.

 

Skjetten Fotballakademi på Facebook:

Vi anbefaler alle å følge Skjetten Fotballakademi på Facebook. Her vil dere få nyttig informasjon om akademiet, og oppdateringer med bilder og videoer fra treningene våre. Søk opp Skjetten Fotballakademi, og trykk «liker».

 

Fotografering:

Ved å melde på en deltaker til Skjetten Fotballakademi, godkjenner du også automatisk at Skjetten Fotball kan fotografere eller filme barna under trening. Disse bildene/videoene vil ved jevne mellomrom bli publisert på Skjetten Fotballakademi sin side på Facebook. Vi tar ikke enkeltbilder av spillere – kun gruppebilder eller situasjonsbilder. Foresatte har rett til å reservere seg mot slik publisering. Vi ber derfor de som eventuelt ikke ønsker at det tas gruppebilder/situasjonsbilder av barnet om å gi beskjed om dette ved påmelding.

 

 

 

Skjetten Fotball
Fotball@ssk.no
Besøksadresse: Nordensvei 21, 2013 Skjetten
Postboks: 51, 2026 Skjetten

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift