Fjellhamar FK

Fjellhamar Fotballakademi

Fjellhamar Fotballakademi

 

NYHETER

Godt ivaretatt

Det er ingen tvil om at barna på akademiet blir gidt uivaretatt av både dyktige instruktører og vår eminente kokk Martin! Se bare på "deserten" som venter etter mat, lekser og ballek:

Les mer om akademiet og "verdens beste kokk" - i følge akademideltagerne: https://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9411392

 

Velkommen til Åpen dag på Fjellhamar Fotballakademi

For de yngste guttene og jentene, mandag 29. oktober (gutter 2006-2008), tirsdag 30. oktober (gutter 2008-2010), onsdag 31. oktober (jenter 2006-2011).

Man melder seg på åpen dag ved å sende en mail til akademiet@fjellhamarfotball.no senest søndag 28. oktober kl 12. Skulle ikke de åpne dagene passe så kan det avtales en annen dag.

Alle barna kommer til Fjellhamarbanen rett etter skoleslutt. Treningen starter når alle er klare, ca kl 15.00, og avsluttes kl 16:25. Alle får mat når de ankommer klubbhuset samt frukt under trening.

Etter trening fra kl 16:30 vil vi på klubbens møterom holde et kort møte for de foreldrene som ønsker litt mer info om akademiet.

Velkommen!

----

Vi inviterer til ÅPEN DAG på akademiet for de yngste guttene og jentene!

Seriespill er for de fleste lag nå ferdig og klubbens akademi ønsker å invitere alle klubbens spillere i barnefotballen til åpne dager. Vi ønsker både de som har lyst til å forsøke akademiet for første gang eller tidligere deltagere hjertelig velkommen!

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 44 (29. -31. oktober) er det derfor åpen dag på akademiet for de som vil vite lite mer om klubbens tilbud.

Dette er for alle gutter født i 2006-2010 og jenter født 2006-2011 som har lyst til å prøve en dag på akademiet og det er ingen krav til at du spiller organisert fotball.

Klubben startet i august 2017 opp et “nytt akademi” som er et tilbud etter skoletid for barn fra 3 til 7 klasse. Det har vært en stor suksess med mange deltagere. I tråd med klubbens satsing på barnefotball så har det resultert at vi har vært totalt oppe i 150 deltagere.

Målet er at akademiet skal få en positiv innvirkning i utviklingen av enkeltspillere, lag og klubb.

Fjellhamar Fotballakademi er et tilbud etter skoletid fra 3. til 7. klasse hvor barna kan være med på en eller to økter ved siden av lagstrening. Etter skolen kan barna komme til klubbhuset på Fjellhamarbanen hvor de får varm mat og kald mat, frukt under trening, leksehjelp og en fotballtrening. Treningene gjennomføres med veldig flinke instruktører hvor de fleste har høyere trenerutdanning. 

På vinterstid vil de fleste treninger foregå innendørs hvis været tilsier at dette er nødvendig. 

På akademiet tilbringer barn og ledere tid sammen både før og etter trening. Vi spiller spill, spiser sammen og knytter vennskap og gode relasjoner på tvers av årganger, skoler og klubber. I tiden før og etter trening blir barna også kjent med lederne i en annen setting enn på fotballbanen. Vi snakker om alt mulig rart, og får tid til å senke skuldrene og være oss selv. 

Vi ønsker å ivareta og bygge hele mennesker, skape fotballspillere og utvikle gode vennskap. Vi tror fotballgleden er størst og utvikling skjer best i trygge omgivelser der vi bryr oss om hverandre. På akademiet skal vi kunne senke skuldrene, det er lov til å prøve og feile, og vi skal verdsette den enkelte for den man er. 

For å få med flere jenter på akademiet så tok vi noen grep for å legge til rette for flere jenter. For klubben er det veldig viktig med jentefotball så på onsdager etablerte vi en egen jentedag hvor vi i dag er 15 jenter. Vi ser at dette har vært veldig positivt og ønsker nå å bygge videre for å få med enda flere jenter.

 

Akademistart høsten 2018

Mandag 20. august markerer ikke bare starten på et nytt grunnskoleår. Det er også klart for oppstart for vårt fotballakademis høsttermin.

Vi gleder oss til å komme i gang og til å møte eksisterende og nye akademideltagere! For vi har faktisk plass til noen flere. Det er ledige plasser på enkelte av gruppene våre.

Er du interessert, ta kontakt med Gudbrand på mail akademiet@fjellhamarfotball.no for nærmere informasjon om dette og for eventuelt å være med oss på noen prøvetreninger.

Fjellhamar FK og akademiet jobber kontinuerlig med å utvikle oss for å kunne ta vare på og utvikle spillerne våre på best mulig måte.

Akademitreningene våre har vist seg som et veldig populært tiltak for barn i aldergruppene født 2010 til 2006. Vi har mange barn med oss en og to ganger i uken, men med en klar overvekt av gutter. Derfor jobber vi spesielt hardt videre for å få med oss enda flere jenter!

Forsterket

Denne høsten har vi forsterket «laget» vårt med velkjente David Brocken, med fortid fra europeisk toppfotball, Vålerenga og nå senest som trener i vår nabo- og samarbeidsklubb Lørenskog IF. David skal være med oss som instruktør og dessuten veilede vårt korps av yngre instruktørassistenter sammen med akademiets daglige leder Gudbrand Ensrud.

Vi er veldig glade og fornøyde med å ha sikret oss denne dyktige og erfarne lederduoen. Det hever akademiets kompetansenivå ytterligere og vil utvilsomt gi deltagerne enda mer morsomme og utfordrende høykvalitetsøkter. 

Innendørs om nødvendig

Normalt er vi å finne med treninger, bespisning og leksehjelp på Fjellhamar stadion og i vårt klubbhus. Ved dårlig vær utover høsten får vi lov til å trekke innendørs ved behov – da med base i Fjellhamarhallen ved Fjellsrud ungdomsskole.

Inne på klubbhuset har vi investert i stort bord, tavler og PC’er (om nødvendig) til lekser på våre to møterom. Det vil også være utdannede lærerkrefter til stede under leksehjelpen.

I kafeen spiser vi vekselsvis varm og kald mat, samt at alle deltagerne får frukt og drikke.

Vi synes derfor at vi er bra rustet til å gå på høstens termin på akademiet vårt.

Velkommen skal dere være – eksisterende som nye spillere!

Ulike dager for årskullene

Akademiet er organisert slik at alle årskull har mulighet for trening to ganger ukentlig. Disse settes opp slik at det minst mulig kolliderer med de enkelte klubblagenes egne treninger.

Nå er fordelingen av dager og økter slik:

Mandager:         2006-, 2007- og 2008-kullene med gutter

Tirsdager:           2009- og 2010-kullenes gutter

Onsdager:           2006- til og med 2011-kullene med jenter

Torsdager:          2006-, 2007- og 2008-kullenes gutter

Fredager:         2009- og 2010-kullenes gutter

 

Akademiet, 2. kvartal 2018: - Hver dag er en fest

Lederen for akademiet og barnefotballen i FFK gir tommel opp for engasjementet rundt våre yngste spillere.

 

Åpen dag for de yngste guttene og jentene

Tirsdag og onsdag i uke 22 (29. og 30. mai) er det åpen dag på akademiet for de som vil vite litt mer om klubbens tilbud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra akademiet, uke 17

Akademiet til Fjellhamar FK har nylig hatt storfint besøk fra to LSK-legender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akademiet, 1. kvartal 2018: Bare to avlyste økter på tross av all snøen

Akademiet har holdt hjulene i gang mer enn de fleste i vinter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FFK-akademiet åpent for spillere utenfor klubben

Fjellhamar FK Telenor Xtra akademi oppfordrer også spillere uten medlemskap til å bli med!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    ----

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift