Sandnes Ulf

Kamper & Trening

Kamper & Trening

Treningstider

Her finner dere treningstider for vinter 2018 (gjeldende fra 5/11-18 til 6/1-19). NB! Viktig at dere alle respekterer oppsatte tider og baner for trening og kamp!

Treningstider (Oversikt for alle lag, oversikt for kunstgress):

Link til treningstider sesongen 2018!

 

Kampoppsett (Hjemmekamper)

Kampoppsett for Sandnes Ulf hjemmekamper (alle lag) finner dere i linken under (excel format). Oppsettet blir også sendt ut til lagledere når det er endelig bekreftet. Hvis det blir forandringer så vil oppsettet bli oppdatert her og det vil bli sendt e-post til de lagene (lagledere) som blir berørt av forandringene. Siste oppdaterte oppsett vil alltid bli publisert her.

NB! Alle mottatte meldinger om omberamming av våre hjemmekamper (flytting av tid/dato og/eller bane) mottatt fra kretsen skal sendes videre til Eli på e-post elinyg1@online.no. Ingen lagledere må akseptere eventuelle foreslåtte eller utførte flyttinger av våre hjemmekamper, uten at dette på forhånd er klarert med Eli.

Kampoppsett seriesesongen 2018

(oppdatert pr 14.10.2018)

Husk å bruk tildelt tid og bane!  Hovedbane 2 (H2) er gamle kunstgressbanen.

 

Kampbaner (Hjemmekamper)

For 9er og 11er kamper har vi hovedbane 2 - kunstgress, TS-Kunsten og Gymnasbanen - grus til disposisjon.Se oppsett under for hvordan banene (7er og 5er) skal deles inn på TS-Kunsten, Hovedbane 2 og gressfeltene (Steinen, Bjørk og Ulfmarkå). Det kan også forekomme at noen få kamper må avvikles på gymnasbanen - grus.

Det vil være sett (2 mål) for 5er og 7er kamper på kunstgresset/TS-Kunsten/gressfeltene. Når det er satt opp flere 5er kamper enn det er mål til på aktuelt felt/kunstgressbane, så er det i størst mulig grad de yngre lagene som benytter seg av 5er mål (6-8 år) og de eldre lagene (9-10 år) som om nødvendig må bruke 7er mål for sine kamper.

Kampkart Gressfeltene (Steinen, Bjørk og Ulfmarkå)

Kampkart Hovedbane 2 (Gamle kunstgresset)

Kampkart TS-Kunsten (Nye kunstgressbanen)

 

Spørsmål vedrørende treningstidene tas med Sven på mail: saugustsson@slb.com

Spørsmål og booking/flytting av kamp (tid og bane) tas med Eli på mail: elinyg1@online.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift