IL Bjarg

Sponsor

Sponsor

 

   

Bjarg håndball sin ambisjon er å gi et bredt tilbud til gutte- og jentespilere i alle aldersgrupper. Målsetningen med vårt arbeid er å etablere et kvinnelag i de øverste divisjonene.

Bjarg håndball lønner delevis sine trenere på junior og seniornivå, men all aktivitet utover dette drives av et stort antall ubetalte trenere, lagledere, styremedlemmer og arrangement deltakere. 

Det legges ned tusenvis av frivillige timer hvert år for å skaffe lagene våre gode rammebetingelser, miljø og en arena for sportslig og sosial utvikling.   Bjarg håndball er avhengig av inntekter fra næringslivet for å gi et så godt tilbud som mulilg.  Vi ønsker oss samarbeidspartnere som ønsker å bli assosiert med klubben vår, verdiene og målene våre, og vi vil gi noe tilbake til næringslivet. Våre mål med samarbeidspartnerne er at vi skal tilrettelegge for at de vil trives hos oss, og for at de får mye positiv profilering. 

Håndball er en av norges mest populære idretter, vi har verdens beste kvinnelandslag i håndball og klubben Bjarg har over 420 aktive barn-, junior- og seniorspillere. Et samarbeid med Bjarg håndball har vi tro på vil gi næringslivet i regionen en positiv omdømme og vi ønsker bedrifter velkomne til å sponse enkelt lag, arrangementer og/eller håndballgruppen som sådann.

Vi er takknemlige for alle midler som kan bidra til et løft for våre barne-, junior- og seniorlag, det være seg innkjøp av drakter, baller, treningsutstyr og støtte til arrangementer.

Bjarg håndball tilbyr sine sponsorer pakker med eksponering på faste skilt i Bjarghallen, på trenings- dresser, drakter og klubbens hjemmeside. Dette betyr at din bedrift er synlig for mange. I Bjarg håndball oppfordrer vi også våre medlemmer og deres foresatte til å støtte de som støtter oss. 

Ta kontakt med markedsansvarlig i Bjarg håndball, Alexander Gundersen (agu@viking-life.com) for ytterligere informasjon

Hvorfor sponse Bjarg håndball?
- bidra til positive assosiasjoner til bedriften og merkevarene som ansvarlig samfunnsaktør
- synliggjøre verdier for virksomheten deres som ikke like lett kan oppnås gjennom tradisjonell reklame eller andre tiltak.
- skape engasjement, stolthet og motivasjon blant virksomhetens ansatte
- skape en naturlig link mellom selskapets verdier og det arbeidet som gjøres i Bjarg håndball for å utvikle enkeltspillere og lagsamarbeid 

 

 

Kontakt oss


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift