Vålerenga Fotball

Vålerenga Fotballakademi - Telenor Xtra

Vålerenga Fotballakademi - Telenor Xtra

Vålerenga Fotball Akademi - Telenor Xtra 2018

Akademiet er Vålerengas fotballtilbud etter skoletid, det er en arena for alle unge spillere som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter.

PÅMELDING OG REGISTRERING: https://www.superinvite.no/#/invitation/6f8caa0e6413027cb7a12f945151cb8d

Mer informasjon finnes på vår Facebookside.

Kontakt jonas.munkvold@vif.no før påmelding for å se hvilke dager som passer ditt barn best.

Hvem kan delta:

Dette er et tilbud for alle gutter og jenter i aldersgruppen 6-14 som ønsker å spille, og lære mer fotball. Både spillere fra Vålerenga Fotball og andre klubber er hjertelig velkomne. Det vil stilles krav om at deltagerne gjør sitt beste og utviser et ønske om å bli bedre.

Foreløpig trener vi tirsdag, torsdag og fredag - men etter høstferien vil vi utvide tilbudet til fem økter i uka og tilby transport fra skoler i samarbeid med Ruter.

Alle økter starter 15.00 og varer til 16.30. Fra påskeferien til høstferien trener vi utendørs på kunstgresset , mens vi trener innendørs i Vallhall Arena i vinterhalvåret fra høstferien til påskeferien.

På akademiet har vi som mål å gi et tilbud med fokus på å:

  • Skape ett utviklingsmiljø hvor spillere og trenere gleder seg til hver trening og får motivasjon til å trene utenom våre aktiviteter.
  • Utvikle taktiske og tekniske ferdigheter, i tillegg til å utvikle motoriske feridgheter uten ball.
  • Skape bedre spillere, og mennesker gjennom fokus på våre verdier og sunne holdninger.

Akademiet følger Vålerenga Fotballs fagplan og læringsmål for barnefotballen.

Trenere:

Vi har faglig dyktige trenere med lang erfaring fra både vår egen barn-, og ungdomsfotball samt topp akademier i Europa.

David Ribeiro ? David har tidligere jobbbet i Benfica og arbeider med sin doktorgrad innenfor persepsjon og valg gjeldende fotball. Han er også hovedansvarlig for VIF U16 Elite, samt trenerkoordinator for gutter 2007.

Enrique Paez - Det finnes ikke den spilleren Enrique ikke kan gjøre bedre eller få til å trives. Han jobber også med talentlagene på U16 og U12 og er en svært spennende, og dyktig trener.

Darren O?Sullivan ? Darren er fra Wales og har jobbet med fotball i alle verdens hjørner. Nå er har han et særskilt ansvar for å følge opp jentefotballen i klubben og er invovlvert fra J19 og nedover.

Jens August Dalsegg ? Jens August er en dyktig trener med lang fartstid i Vålerenga. Tidligere hadde Jens August det sportslige ansvaret for akademiet, men sa fra seg oppgaven for å bli markedsansvarlig i klubben.

Terje Risa - Terje har vært i og rundt Vålerenga en mannsalder. Nå sitter han i sportslig utvalg og er trenerkoordinator for 2010 i barnefotballen.

Pablo Valenzuela - Pablo er en ivrig trener med ekstra ansvar for de aller yngste, men som også kommer til å få muligheten til å jobbe med eldre spillere. Han er dyktig til å lage aktivitet som bidar til læring og å forme ett miljø der barn trives.

Jack Brazil - Fra oktober begynner Jack i en fulltidsstilling i klubben. Han vil være med på akademiet 4-5 ganger i uken og jobbe med ett av klubbens ungdomslag. Jack er engelsk, men har bred erfaring fra flere kulturer og god utdaninning som fotballtrener.

Jonas Munkvold - Undertegnede har overtatt det sportslige ansvaret for akademiet sommeren 2018, sammen med en rolle som trenerkoordinator for ungdomslagen i klubben. Har bachelorgrad i fotballstudier fra England og erfaring med barne- og ungdomsfotball fra flere land, har nå returnert til moderklubben Vålerenga.

Prisene fra oktober 2019 starter med kr 800 i måneden for en akademiøkt/uka.

Spillere som spiller i VIF vil kun betale fra kr 650. Deretter kr 800, 1100, 1300, 1500.

Send mail til jonas.munkvold@vif.no for påmelding til transport!

Status de ulike dagene er som følger:

Mandag: Egen gruppe for 2004-2006, ledige plasser der og for 2009-2007.

Tirsdag: Plass til flere 2010-2006.

Onsdag: Plass til noen flere 2009-2006.

Torsdag: Fullt!

Fredag: Egen gruppe for 2010-11, ellers fullt.

Alle deltagere vil kunne bestille utstyr (drakt, bag, overtrekk, strømper) fra Telenor Xtra. Bestilling gjøres her: bestilling.telenorxtra.no/

Foreldre med barn på skole- , og fotballfritidsordning har også muligheter til skattefradag: http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Familie-og-helse/barn/Foreldrefradrag-kostnader-til-pass-og-stell-av-barn/Fritidsordning-for-barn-i-idrettsforeninger-og-lignende-gir-foreldrefradrag-fra-2014-/

Kontaktinfo:

Sportslig ansvarlig: Jonas Munkvold

Mail: jonas.munkvold@vif.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift