Nyhetsarkiv
16.11.2018 Kul avslutning for gutter-16
Gutter 16 år har hatt en god sesong, både sportslig og sosialt, under ledelse av trener Elias Jøsang og lagleder Morten Roth Stranden. Nå blir det juniorlag neste år, med samme trener.
Svein Hegland
15.11.2018 40 ekstra billetter legges ut til konserten med Aleksander Hauge
Det var vært vanvittig stor etterspørsel etter billetter til konserten med Aleksander Hauge i Avaldsneskirken fredag 23. november. Nå legges det ut for salg 20 ekstra billetter til hver konsert.
Svein Hegland
14.11.2018 Ny spiller til A-lag herrer
Avaldsnes har sikret seg ny midtbane/angrepsspiller.
Svein Hegland
13.11.2018 -Dette kunstgresset må skiftes
Han er ikke i tvil, anleggskonsulent i NFF, Jon Asgaut Flesjå. Dekket på kunstgrasbanen på Idrettssenteret er betydelig slitt og må skiftes. Prisen er halvannen million inkludert pad, i tillegg må det gamle dekket fraktes vekk, noe som også vil koste et par hundre tusen, sier Flesjå
Svein Hegland
13.11.2018 Trafikksikker gangvei mellom garderobene og fotballhallen
Dugnadsgjengen fortsetter sitt arbeid på Idrettssenteret. Nå har de anlagt trafikksikker gangvei mellom garderobene og fotballhallen. Nå står ny kiosk for tur, men her trenger man hjelp. er det noen der ute som har stor lastebil som kan løfte og frakte 5 tonn?
Svein Hegland
11.11.2018 festlig årsmøte i oldermannslauget
Det er vanlig at alle som har fyllt runde år i løpet av sesongen, blir hedret på oldermannslauget årsmøte. Disse fikk blomster på festen på fredag. Fra vanstre: Jan Kåre Midtun, Alf Harry Bådsvik, Sigurd Stava, Per Sigurd Matland, Per Rasmussen og Kristian Utvik.
Svein Hegland
08.11.2018 3 x Helgesen i fokus da damelaget tok sin første seier
Etter tre kamper med tap, kom endelig den første seieren for det nystartede damelaget. Det var en seier over naborivalen Åkra som smakte godt, men med en bismak.
Svein Hegland
05.11.2018 Hallgeir rikskjendis som tilreisende Ranheim-supporter
Fotballformann i Avaldsnes, Hallgeir Broen, ble "rikskjendis" som Ranheim-supporter under FKH-kampen på stadion i går kveld.
Svein Hegland
31.10.2018 Begge konsertene med Aleksander Hauge er utsolgt
Billettene til begge konsertene med Aleksander Hauge i Avaldsnes Kirke fredag 23. november, er nå utsolgt. Sent onsdag ettermiddag var det bare en håndfull billetter igjen på Shellstasjonen på Avaldsnes.
Svein Hegland
30.10.2018 Nå starter salget av julelotteriet 2018
Ta vel imot unge loddselgere fra Avaldsnes, når de framover mot jul banker på dørene for å selge lodd til klubbens årlige julelotteri.
Svein Hegland
28.10.2018 Brakkene på plass etter godt lagarbeid
Her er brakkene flyttet, og plassert nord for klubbhuset og bak kunstrgessbanen.
Svein Hegland
27.10.2018 Denne gangen skal brakkene flyttes
For 14 dager siden gruset de rundt idrettsanlegget. Nå er arbeidet i gang med å flytte brakkene ved fotballbanen,til bak kunstgressbanen. På bilde ser vi arbeidskaren Per Haavik, mens Bjørn Egil Apeland styrer spakene i gravemaskinen.
Svein Hegland
24.10.2018 Kun 90 billetter igjen til ekstra-konserten
Du må løpe kjapt skal du få med deg konserten til Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke fredag 23. november. Onsdag ettermiddag var det bare 90 billetter igjen til ekstrakonserten som ble satt opp samme kveld. Det blir ikke satt opp flere konserter.
Svein Hegland
16.10.2018 Konserten med Aleksander Hauge utsolgt på halvannen uke. Nå settes det opp ny konsert
Billettene til konserten, som Avaldsnes Idrettslag arrangerer med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke fredag 23. november, ble revet bort . Nå settes det opp en ekstra konsert senere samme kveld, kl. 20.30. Sambygdingen og operasanger Ole Morten Velde, er gjesteartist på konserten.
Svein Hegland
12.10.2018 Vel blåst gutter
A-laget droppet trening og gjorde dugnad rundt idrettsanlegget, mens tre andre har tatt initiativ til å sette i stand sandvolleyball-banen igjen. Grus og sand er allerede på plass.
Svein Hegland
09.10.2018 Konserten med Aleksander Hauge selger godt
Konserten med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke 23. november selger godt. Bare på halvannen uke er langt over halvparten av billettene revet bort. Billetter kan kjøpes på www.yesman.no eller Shell Avaldsnes.
Svein Hegland
09.10.2018 Høy trivselfaktor på håndballskolen
De trives, og har det kjekt på håndballskolen disse smårollingene, som nå deltar på håndballskolen i Håvikhallen.
Svein Hegland
05.10.2018 Mye ros til Avaldsnes for klubbens Kvalitetsklubb-arbeid
Avaldsnes har vært Kvalitetsklubb i snart 3 år. Nå skal "sertifikatet" godkjennes på nytt, og Avaldsnes høster mye ros for sitt arbeid av NFF. her ser vi fotballstyret som fikk en gjennomgang av re-sertifiseringen, av kretsen denne uken.
Svein Hegland
04.10.2018 Lokaloppgjør i dag, men nå ser A-laget fram mot neste sesong
I kveld spiller A-laget lokaloppgjør mot Torvastad, men nå rettes blikket mer mot neste sesong. Her ser vi leder av fotballavdelingen, Hallgeir Broen (t.v.), signere ny treneravtale med Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal. Helt til høyre, sportlig leder i AIL, Stian Eikesdal.
Svein Hegland
04.10.2018 Vellykket trening i fotballhallen for J13 ? Avaldsnes og Kopervik
Det ble en vellykket treninmgssamling for Avaldsnes og Koperviks jenter 13 år, i fotballhallen sist søndag. Nå ønsker jentene flere treninger i lag.
Svein Hegland
02.10.2018 Du kan fortsatt melde deg på håndballskolen
Du kan fortsatt melde deg på Rico Gruppens håndballskole som Avaldsnes arrangerer i høstferien. Men absolutt siste frist er satt til kommende torsdag, 4. november. Trykk på linken helt øverst på siden (www.avaldsnes.no) for å melde deg på.
Svein Hegland
01.10.2018 Fornøyde damer tross tap mott Ølen
Stor framgang, og fornøyde damer til tross for 6-måls tap for Ølen.
Svein Hegland
01.10.2018 Kjøp billetter til konserten med Aleksander Hauge
Det er stor interesse for konserten til Aleksander Hauge m/orkester i Avaldsnes kirke fredag 23. november kl 18.00. Billettsalget er godt i gang og kan bestilles på yesman.no, eller kjøpes på Shell, Avaldsnes.
Svein Hegland
30.09.2018 Vellykket håndball-aktivitet for 7- og 8-åringene
Håndballgruppen ønsker å nå ut med sporten til barn og unge. Lørdag var 7- og 8-åringene invitert til lek og moro i Håvikhallen.
Svein Hegland
28.09.2018 Debutantene stod ikke distansen
Damelaget i håndball kjempet godt - ledet lenge, men poengene glapp to sekunder før slutt.
Svein Hegland
27.09.2018 Slapp inn fire mål de 15 siste minuttene
Da det gjenstod om lag 15 minutter av kampen, ledet Avaldsnes hele 3-1 mot Skudenes på kunstgresset på Idrettssenteret torsdag kveld, og så ut til å gå mot en trygg seier. Så kom kollapsen.
Svein Hegland
27.09.2018 Håndballdamene «debuterer» mot Skånevik, fredag
Denne glade damegjengen, og noen andre, er klar for sesongstart i håndball, og A-lag damer sesongdebuterer i 5. divisjon i Håvikhallen fredag kveld.
Svein Hegland
27.09.2018 Venter fortsatt på høstens første seier
I vår vant A-lag herrer stort sett alt. I høst har de tapt alle seks seriekampene. Kan Einar Utvik jr., Tommy Lønning, Olav Andre Skjelde, og deres lagkamerater, snu det i kveldens kamp mot Skudenes på hjemmebane?
Svein Hegland
26.09.2018 Inviterer 7- og 8-åringer til Håvikhallen, lørdag
Håndballgruppen ønsker flere til å spille håndball. Nå inviterer de alle 7- og 8-åringertil en "mini aktivitetsdag" i Håvikhallen førstkommende lørdag. Alle er hjertelig velkommen enten du har spilt håndball før, eller ikke.
Svein Hegland
19.09.2018 Avaldsnes ansvarlig for TV-aksjonen - trenger bøssebærere
Avaldsnes Idrettslag er også i år ansvarlig for TV-aksjonen på NRK, som går av stabelen søndag 21. oktover. - Vi trenger om lag 60 bøssebærere. Ta kontakt dersom du vil være med, sier varaordfører Leiv Malvin Knutsen (t.h.) og markedssjef i Avaldsnes, Svein Hegland, henholdsvis leder av TV-aksjonen i Karmøy og lokalt på Avaldsnes
Svein Hegland
18.09.2018 Mari og Andrea fikk hilse på Ada
Det ble et hyggelig møte for Mari og Andrea, da de to avaldsnesjentene traff på sitt idol, Ada Hegerberg, under Champions League kampen mot Lyon.
Svein Hegland
16.09.2018 Konsert med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke
Avaldsnes idrettslag skal arrangere konsert med Aleksander Hauge (med fullt orkester) i Avaldsnes kirke 23. november. Aleksander får med seg en sambygding, operasanger Ole Morten Velde, som gjesteartist. Billettsalget har startet.på www.yesman.no
Svein Hegland
30.08.2018 Gratulerer Bjørn Inge og Sarpsborg
Avaldsnes har en fot i Europa League for herrer. Bjørn Inge spilte hele kampen da Sarpsborg sensasjonelt kvalifiserte seg for Europa League.
Svein Hegland
30.08.2018 Nå kan du melde deg på håndballskolen i høstferien 8.-10. oktober 2018
Håndballskolen har vært et populært tiltak i årevis, og mange har hvert år deltatt på skolen. Nå kan du melde deg på årets Rico Gruppens Håndballskole, som Avaldsnes arrangerer i høstferien. Gå helt øverst på vår nettside (forsiden), klikk på Håndballskolen 2018 - like under menylinjen.
Svein Hegland
30.08.2018 Vant bergens-weekend for to fra De Bergenske
- Gleder meg til et fint opphold i Bergen.
Svein Hegland
29.08.2018 Pop, viser og melankoli på Cafe Nelly, lørdag
Cafe Nelly inviterer deg på pop, viser, og litt melankoli, på lørdag. Da blir det konsert i lokalnene i Avaldsnes sentrum.
Svein Hegland
28.08.2018 Sportslig fire tap, sosialt fire seire
Jenter 14 laget i håndball jublet ikke for seier, men for et supert og alle tiders opphold i Dyreparken Cup i helgen.
Svein Hegland
28.08.2018 - Sponser for å styrke Avaldsnesbygda
- Vi ønsker å være med å stimulere barne-. og ungdomsarbeidet i Avaldsnesbygda, og gi barna trygge og gode oppvekstvilkår. Jeg synes vi har et ansvar, og en forpliktelse, til å være med å bygge det lokalsamfunnet vi selv er en del av. Vi er en stolt og fornøyd samarbeidspartner med Avaldsnes. Det sier daglig leder av Rico Gruppen Nils Olaf Osnes
Svein Hegland
28.08.2018 Slik får du kjøpt billett til Champions League
Billettsalget til Champions League kampen Avaldsnes - Lyon er nå startet, og billetter kan kjøpes på nett.
Norvald Audun Kaldheim
25.08.2018 Trivelig jentegjeng til Dyreparken
CupSamhold og vennskap står i fokus, når Avaldsnes Jenter 14 i helgen drar til Dyreparken Cup i håndball.
Svein Hegland
25.08.2018 Ny frekkis og superscoring av Einar jr
Tidligere i vår tapre 2er laget til Avaldsnes 13-1 mot Trott2 i 7. divisjon. Torsdag vant de 2-1 etter en superfrekkis av Einar Utvik Jr
Svein Hegland
23.08.2018 Et ærlig forsøk ble knust
Ungguttene i håndball gjorde et ærlig forsøk, men ble som forventet sopt av banen, da de møtte Sandnes i 2. runde i cupen.torsdag kveld.
Svein Hegland
23.08.2018 Tapte mot bunnlaget
A-lag herrer gikk på årets tredje tap i 5. divisjon, da bunnlaget Åkra2 vant 2-0 på idrettssenteret torsdag kveld. Laget spilte uten Einar Utvik jr (t.v.). Tommy Lønning (midten) ble Kåret til AIL`s bestemann, mens Olav Andre Skjelde og de andre spissene sløste med sjansene.
Svein Hegland
23.08.2018 Glade håndballdamer søker trener
Disse lystige damene, Marianne P. Hægland, Tone S. Nordnes, Elisabeth Langebro, Silje G. Hauge, Laura Thorsen og Hanne Langelandsvik, søker trener. De gjorde unna første treningsøkt i går, Avaldsnes har ikke stilt eget damelag i håndball på mange år - nå har noen ildsjeler fått fart på sakene.
Svein Hegland
22.08.2018 Flinke jenter tatt ut til kretslaget
Laget er bra og jentene er flinke. Jenter 13 rykket opp til 1. divisjon i høs,t og disse to jentene er tatt ut på kretslaget.
Svein Hegland
22.08.2018 Håndballherrene i Håvikhallen og fotballherrene på idrettssenteret
Torsdag kan du få med deg både håndball og fotball. Disse håndballguttene i Avaldsnes, sesongåpner i cupen mot Sandnes i Håvikhallen kl 20.00, mens fotballgutta tar imot Åkra2 på Idrettssenteret kl 19.00
Svein Hegland
21.08.2018 Æres den som æres skal
Brødrene Georg og Jakob Rein har sine første år på A-laget. Mot Torvastad scoret Georg sitt første mål..
Svein Hegland
20.08.2018 «Sigmund i bua»
Før reddet han baller, nå fanger han billettinntektene.
Svein Hegland
20.08.2018 Tapte mot Torvastad ? nå venter Åkra2 på torsdag
Det ble tap for Einar Utvik jr., Tommy Lønning og Olav Andre Skjelde mot naborival Torvastad. Sistnevntes straffescoring hjalp lite. Nå er de klare til å "rette opp kjerringa" mot Åkra2 - en kamp som spilles på Idrettssenteret førstkommende torsdag.
Svein Hegland
16.08.2018 Strålende barn storkoste seg på fotballskolen
Onsdag var siste dag på årets fotballskole, og mange barn gikk fornøyde hjem etter tre dager med fotball og lek.
Svein Hegland
15.08.2018 Takk til dyktige instruktører på fotballskolen
Det sportslige opplegget har fungert supert og instruktørene like så. Da er alt bare fryd og gammen på fotballskolen som avsluttes med turnering mellom deltakerne i dag, onsdag.
Svein Hegland
14.08.2018 Populær Stølås på fotballskolen etter sin kanonscoring
De ble tatt jublende imot, og spørsmålene var mange, til de to FKH-spillerne Alexander Stølås og Anthony Ikedi, som tirsdag besøkte Tine Fotballskole på Avaldsnes.
Svein Hegland
13.08.2018 Sol, sommer og 20 grader på Tine Fotballskole
Glade deltakere på årets Tine fotballskole som startet på idrettssenteret i dag.
Svein Hegland
09.08.2018 I dag er siste sjans for å melde seg på fotballskolen
I dag, torsdag 9. august, er siste sjans til å melde seg på Fotballskolen. Gå inn på våre nettsider og meld deg på. www.avaldsnes.no. Fotballskolen starter mandag 13. august og varer fram til onsdag 15. august - og vi kan garantere "fint vær" Mange har allerede meldt seg på.
Svein Hegland
07.08.2018 To ut og en inn
Neste fredag 17. august, starter A-lag herrer høstsesongen etter nesten to måneders sommerpause. Oppkjøringen til siste halvdel av sesongen har startet, og første kamp blir borte mot naborival Torvastad
Svein Hegland
06.08.2018 Flott gave fra de eldste til de yngste
22. august spilles den første "offisielle" kampen på 3er bane i Avaldsnes. Oldermennene i klubben har spandert en ny bane på de aller yngste. Pris vel 30.000 kroner
Svein Hegland
01.08.2018 Treningstidene for idrettsskolen i Avaldsneshallen 2018/19
Barneavdelingen har satt opp treningstidene i Avaldsneshallen for idrettsskolen, høsten 2018 og våren 2019. Like etter skolestart, tar Avaldus turen til alle skolene i bygda, for å informere om idrettskolens aktiviteter.
Svein Hegland
31.07.2018 2-er laget i rute før høstsesongen
Det er stor oppslutning om 2-er laget i 7. divisjon, og det er mange år siden så mange har vært med. Nå har laget startet oppkjøringen til høstsesongen, med 13 spillere på første trening etter ferien - slett ikke verst
Svein Hegland
30.07.2018 Husk å melde deg på fotballskolen 13.-15- aug - påmeldingsfrist torsdag 9. aug.
Om 14. dager er det klart for ny Tine Fotballskole. Husk å melde deg på. Fristen er torsdag 9. august.
Svein Hegland
16.07.2018 Vant VM-quizen for andre gang
Det ble seier, og bålpanne fra Felleskjøpet, i premie for Marianne Hegland Peters i årets VM-quiz. Bjørn Egil Apeland ble trukket ut som vinner av weekend for 2 personer til Bergen, en premie gitt av De Bergenske. Se hvem som ellers ble trukket ut som vinnere
Svein Hegland
09.07.2018 Fire kan vinne VM-quizen
Etter kvartfinalene ble det en god del avklaringer i VM-quizen. Nå er det bare fire personer som kan vinne.
Svein Hegland
04.07.2018 Einar Augvald Utvik topper VM-quizen etter kvarten
Det drar seg til i VM-quizen. Før kvartfinalen er det Einar Augvald Utvik som nå leder, men kun et poeng foran Marianne Peters Hegland. Seks deltakere jager dem tre poeng bak.
Svein Hegland
02.07.2018 Ny giv og flere spillere for håndballgutta
Det er ny positiv giv blant håndballgutta i Avaldsnes som i år stiller med mange unge nye og talentfulle spillere. Nå har guttene en velfortjent sommerpause.
Svein Hegland
02.07.2018 Jevnere og jevnere i VM-quizen
VM i fotball må sies å være overraskelsenes VM. Den ene favoritten etter den andre går på smeller, noe som også gir seg utslag i vår VM-quiz. Den blir bare jevnere og jevnere.
Svein Hegland
29.06.2018 Farvel Kriatia - for denne gang
I dag reiser håndballgjengen, som har vært på treningsleir i Kroatia den siste uken, hjem til Karmøy. Det ble sju suksessfulle dager.
Svein Hegland
28.06.2018 Utrolig jevnt i VM-quizen
Aldri før har det vært jevnere i vår VM-quiz konkurranse. Før 8-dels finalene som starter lørdag, skiller kun fem poeng de 35 første på listen.
Svein Hegland
28.06.2018 kuuult med Avaldsnesdamene på fotballskole...
Det er tid fot fotballskoler, og Avaldsnesdamene er på besøk hos klubbene for å gi gode råd og tips til mange unge fotballspillere. I dag var det Ølen som stod for tur.
Svein Hegland
28.06.2018 Husk å melde deg på fotballskolen
Du har vel husket å melde deg på den årlige Tine Fotballskole som Avaldsnes arrangerer fra mandag 13. til onsdag 15 august 2018 - de tre siste dagene før skolen starter opp igjen. Påmeldingsfristen er torsdag 9. august, men du kan melde deg på allerede nå. Gå helt øverst på denne siden - over bildet - og trykk på linken Fotballskolen 2018. Der kan du melde deg på og få mer informasjon. Fotballskolen er for barn i alderen 7-14 år (2004-2011).
Svein Hegland
27.06.2018 4 deler ledelsen i VM-quizen, men torsdag deles det ut hele 17 poeng
Vinner av quizen i 2016 (EM) Marianne Peters Hegland, vant en gassgrill fra Felleskjøpet, Haugesund. Hun ser ut til å gjøre det skarpt også i år. Foreløpig deler hun førsteplassen med tre andre. Einar Augvald Utvik, Bjørn Wannberg og Svein Hegland. Men det kan fort endre seg ? i morgen er det hele 17 poeng å hente.
Svein Hegland
27.06.2018 Forbereder seg til Kattegat Cup i Danmark
De fleste av våre yngste fotballspillere har tatt ferie, mens andre er "midt i oppkjøringen". Denne gjengen (G13 og J13) forbereder seg til Kattegat Cup i Danmark i slutten på juli, og har lagt inn noen ekstra treningsøkter i ferien.
Svein Hegland
26.06.2018 Informasjon om medlemskontingent
Sent men godt, du har i disse dager mottatt krav på medlemskontingent i klubben.
Norvald Audun Kaldheim
26.06.2018 Strålende treningsleir for håndballgjengen
Tommelen opp for treningsleiren. De er halvveis i oppholdet i Kroatia, håndballgjengen fra Avaldsnes. De kan melde om trivsel, hygge og flotte sommerlige forhold. Jostein, Christoffer, Espen, Martin og Sindre nyter dagene med avslapping og trening.
Svein Hegland
25.06.2018 Fortjent ferie og vellykket sommeravslutning
A-lag herrer trener ut denne uken, men avsluttet vårsesongen med minigolf og grilling sist torsdag.
Svein Hegland
25.06.2018 Utvik topper VM-quizen så langt, men det er jevnt i toppen
Einar Augvald Utvik (bildet) topper VM-quizen så langt, sammen med Marianne Peters Hegland, men det er jevnt i toppen.
Svein Hegland
22.06.2018 God tur til Kroatia
Denne gjengen - gutter 16 håndball, og et 30 talls andre, med foreldre og søsken, dro i dag på treningsleir til Kroatia.
Svein Hegland
20.06.2018 53 håndballentusiaster på en ukes treningsleir til Kroatia
Disse håndballguttene, sammen med andre spillere, ledere og foreldre, gleder seg til fredag. Da blir det mye sol, bading og strandliv i byen Rovinj i Kroatia. Men det blir også mye håndballtrening og turneringskamper.
Svein Hegland
19.06.2018 Mange deltakere i VM-quizen
Over 50 personer er med i VM-quizen til Avaldsnes og i dag bringer vi første oversikt. Det er lederen av oldermannslauget, Alfred Velde som ligger i tet, sammen med fjorårsvinner Marianne Peters Hegland. De har plukket fem av seks kamper så langt.
Svein Hegland
19.06.2018 Tilbake til Brasil etter magiske dager på Avaldsnes
Hjertelig takk for et fantastisk opphold, sa foreldrene til våre damelagsspillere, Andreia og Luana, da de tirsdag reiste hjem til Brasil. Formanneni oldermannslauget, Alfred Velde, har startet bra og leder sammen med Marianne Peters Hegland. De er de eneste med 5 av 6.
Svein Hegland
18.06.2018 Fortjent seier i siste vårkamp
Ayman Lasaare, (t.h.) Tommy Lønning (midten) og Sander Solbakk, sørget for at Avaldsnes slo Skudenes 1-3 på bortebane i vårens siste seriekamp tirsdag kveld.
Svein Hegland
18.06.2018 Avslutter strålende vårsesong mot Skudenes i kveld
A-lags gjengen har gjort en strålende innsats i første halvdel av serien. I kveld avslutter laget vårsesongen med kamp mot Skudenes på bortebane. Kampstart kl 18.00
Svein Hegland
15.06.2018 "Øverste råd" og pensjonistene spanderte en bedre middag...
Det ble en flott matopplevelse på Il Forno for brasilianerne fredag kveld
Svein Hegland
13.06.2018 Godkjent test som aktiv assistentdommer
Innkast for hjemmelaget. Han var tydelig og klar i tegngivningen Bjørn Inge Utvik, da han prøvde seg som assistentdommer i kampen mellom Avaldsnes og Kopervik2 på tirsdag. - kanskje en framtidig toppdommer?
Svein Hegland
12.06.2018 Sliteseier i jevn kamp mot Kopervik 2
V-tegn for seier. Det var god stemning i Avaldsnesgarderoben etter sliteseieren over Kopervik2 tirsdag kveld. Lars Waage Hansen (foran) scoret ett, mens Sander Solbakk ble matchvinner med sine to mål.
Svein Hegland
11.06.2018 Sterkt og følelsesladet møte i takknemlighet
Foreldrene til Andreia og Luana er på besøk på Avaldsnes. Mandag ble det et følelsesladet møte mellom gjestene og AIL-pensjonistene som inviterte dem.
Svein Hegland
11.06.2018 Nå kan du melde deg på årets fotballskole som arrangeres 13.-15. august 2018
Bli med på Tine Fotballskole som Avaldsnes arrangerer mandag 13. - onsdag 15. august. Klikk på linken øverst på siden - like under menylinjen - og meld deg på nå.
Svein Hegland
08.06.2018 Uavgjort mot Hemmingstad - igjen
Som i vårens oppgjør mot Hemmingstad på idrettssenteret (2-2), endte også fredagens kamp uavgjort, denne gangen 1-1. Dermed står Avaldsnes kun med et tap så langt i sesongen, mot Torvastad 0-2.
Svein Hegland
08.06.2018 A-lag herrer borte mot Hemmingstad i kveld
A-lag herre spiller ny seriekamp i kveld, borte mot Hemmingstad. Da må laget klare seg uten strategen Einar Utvik Jr., som er ute for resten av vårsesongen. Kampen spilles på Gymnasbane 7, og starter kl 19.30
Svein Hegland
07.06.2018 Vil du bli fotballdommer
Kretsen setter opp ekstra rekrutteringsdommer-kurs de to siste ukene i juni. Vil du bli dommer - meld deg på kurset.
Svein Hegland
07.06.2018 Full fart med håndballgutta
Så er de i gang igjen, med ungt og friskt pågangsmot. Treningen er i full gang med tanke på sesongstart i september, og nå vil egne trenerkrefter satse å bygge et Avaldsneslag på unge, nye håndballtalenter.
Svein Hegland
04.06.2018 Lyttende og engasjert Støre på Avaldsnes-besøk
AP-leder Jonas Gahr Støre besøkte Avaldsnes mandag formiddag.
Svein Hegland
03.06.2018 Jonas Gahr Støre besøker Avaldsnes
Avaldsnes får besøk av AP-leder Jonas Gahr Støre i morgen, mandag 4. juni.
Svein Hegland
25.05.2018 Avaldsnes nasket til seg et poeng mot Haugar
Avaldsnes og Haugar delte poengene etter scoring på overtid. To sentrale i kampen var BB avaldsneskeeper Kristian E. Storesund (t.h.,) og målscorer Leif Helge Klinge
Svein Hegland
24.05.2018 Vår sponsor "De Bergenske" inviterer deg til Bergen
Skal du til Bergen? Da oppfordrer vi deg til å bruke vår sponsor «De Bergenske» når det gjelder overnatting. Hotellfamilien består av fem unike hoteller midt i Bergen sentrum med unike kvaliteter og har vært en solid sponsor i Avaldsnes og FKH i mange år. Ta kontakt.
Svein Hegland
23.05.2018 Eirik Hope Langåker tilbake på A-laget
Eirik Hope Langåker blir en fin tilvekst for A-laget til Avaldsnes?
Svein Hegland
23.05.2018 Jonas valgte lagkompisene i Avaldsnes
Landslagssamling eller treningsleir med Avaldsnes. Det var det vanskelige valget for 16-åringen, Jonas Mælen.?
Svein Hegland
23.05.2018 1/3-del av sesongen unnagjort etter kampen mot Haugar fredag
Dersom A-lag herrer slår Haugar på idrettssenteret fredag kveld, går laget opp på 2. plass på tabellen. Trener Einar Augvald Utvik har all grunn til å være fornøyd med sesongen så langt. Kampen starter kl 19.00
Svein Hegland
22.05.2018 Unge klubbdommere og flotte ambassadører
De er unge klubbdommere, noen mer interesserte enn andre, men alle liker å dømme fotball og er flotte representanter for idrettslaget.
Svein Hegland
16.05.2018 Startet 17. mai feiringen med kjempesalutt - Einar jr kanon fra 50m
Glade Avaldsnesgutter i garderoben etter at laget vant 1-5 på bortebane mot Åkra2 onsdag kveld.
Svein Hegland
16.05.2018 Bli med Avaldsnes i 17. mai toget
Avaldsnes oppfordrer alle sine medlemmer til å ta del i 17. feiringen på nasjonaldagen, og bli med i 17. mai toget under idrettslagets fane.
Svein Hegland
16.05.2018 «Best dame» best på humør og trivsel
Når "best dame" spiller sine seriekamper, er ikke poengene det viktigste. I går ble det 0-6 tap for topplaget i 4. divisjon, uten at det la noen demper på stemningen.
Svein Hegland

"Vi gjør lokalmiljøet ditt rikere, tryggere og morsommere"


AVALDSNES IDRETTSLAG
ADR Avaldsnes idrettsenter Visnesveien 77, 4262 AVALDSNES | TLF 52843306 | EPOST ail@avaldsnes.no
www.avaldsnes.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift