Poengrenn nr. 1 torsdag 5. jan. 2017 - status

Etter mye snøvær så blir det poengrenn. Mere detaljert informasjon kommer i løpet av tirsdag kveld.

 

Status 01.01.2017 kl. 21:00

Som dere har lagt merke til så har det kommet litt snø i dag, men ennå er det nok litt for lite til å arrangere renn. Det er imidlertid OK fra drikkekulen og videre inn i lysløypa, men vi må få mere snø på stadioen. Vi håper at den snøen som er meldt mandag og tirsdag slår til med MYE snø!

Vi kommer til å ta en endelig beslutning på om det blir poengrenn på tirsdag ettermiddag/kveld (3. januar).

Vi har opprettet en påmelding til rennet uansett. Du kan melde deg på i dette påmeldingsskjemaet: TRYKK HER (NB! Påmeldingene vil bli slettet dersom det ikke blir renn, så ikke vær redd for å melde dere på). Ingen påmeldingsavgift.

NB! Siden 13-16 år skal gå ST-cup renn både lørdag og søndag til helga, så vil vi korte litt ned på distansene for disse. Mere informasjon om dette vil i såfall komme.

Yr.no søndag kveld:

 

Status 30.12.2016 kl. 23:00

Her kommer en liten staus oppdatering om poengrennet som er planlagt på torsdag 5. januar. Akkurat i dag er det lite som tyder på at vi skal arrangere noe renn i Nilsbyen til uka. Vi skal ta en sjekk på 1. nyttårsdag, så en ny oppdatering vil komme på mandag. Vi har ikke noe reservearena for dette poengrennet.

Planen er vi skal ha fristil - skicross.

Ellers så håper vi i det lengste at værmeldingen fra Yr skal slå til, med mye snø både tirsdag og onsdag (mere en i varslet selvfølgelig!).