Sotra SK

Kampreferat
02.05.2010: Utgått
Sotra SK Kvinner A-NBK/Eikanger/Kvernbit 5 - 1
Tommy Vonheim Grahl (2010-05-03)

1-0     Birthe Netland (19 min)

2-0     Anne Bjørsvik (40 min)

3-0     Birthe Netland (47 min)

3-1     ENK (60 min)

4-1     Julianne Erlandsen (69 min)

5-1     Marthe Nordtvedt (82 min)

 

Dommer: Can Yildirim, Rena IL

 

Antall tilskuere: ca 40

 

Gule kort: Ingen

Røde kort: Ingen

 

Sotras lag (4-3-3): Birthe Johansen – Sissel Algrøy, Birthe Algrøy, Ann Elin Tyssøy, Kristine Lynghaug – Marie Lund, Birthe Netland, Solveig Midttun – Marthe Nordtvedt, Anne Kristine Bjørsvik, Ann Kristin Grodås

 

Innbyttere: Nina Askeland (for Ann Kristin Grodås 55 min), Julianne Erlandsen (for Marie Lund 60min), Maria Birkelund(for Kristine Lynghaug 60min), Irina Kolltveit(for Anne Bjørsvik 60min)

 

Ny hjemmekamp i parken og motstander i dag var samarbeidslaget ENK(Eikanger/Nordhordaland/Kvernbit). Vi har tidligere slitt mot ENK og i fjor ble det tap 5-2 hjemme.

 

Vi starter kampen rufsete. Dårlige pasninger, dårlige mottak, feilplassert i presset, mye og ta tak i her. Men vi er overlegne i duellspillet og har mye spill på ENK sin halvdel. Vi spiller på oss flere unødvendige brudd og ENK er veldig gode på kontringer. Dyktige med ball og to hurtige spisser skaper trøbbel for forsvaret vårt. Heldigvis er ENK unøyaktige i avslutningene, samt at keeper Birthe er fint ute å plukket ball eller hindrer en god avslutning flere ganger. Til tross for dette glimter jentene til iblant. Etter 19 minutter skyter Anne et hardt skudd på keeper, keeper klarer ikke å holde, og Birthe Netland er framme på returen og får pirket den over streken, veldig våkent. Etter 40 minutter mottar Ann Kristin en pasning på venstrekant. Hun kjører karusell med backen og legger nydelig inn til Birthe Netland som er på et nytt løp i feltet. Hun legger ballen rolig ned til Anne som banker ballen i mål fra kloss hold, nydelig!

 

Vi går noe heldig til pause med 2-0 ledelse. ENK har vært med i kampen og vært giftige på overganger. Vi er enig om å heve oss i 2 omgangen og prøve å punktere kampen.

 

Jentene er mer konsentrert og nøyaktige i 2 omgang, og etter vel et minutt spill får Birthe Netland ballen på ca 25 meter. Hun ser at keeper er langt ute, og lobber elegant over keeper, en herlig start på 2 omgang. Det er tidvis kun spill på ENK’s banehalvdel, men vi spiller på oss brudd som ENK er gode på. Og etter 60min får de endelig uttelling. De spiller ut på høyrekant, legger nydelig inn foran målet og setter ballen i mål til 1-3 og tenner et lite håp om poeng.

Men Sotra jentene hever seg og skaper flere store sjanser. Etter 69 minutter er det Julianne som prøver skuddfoten og scorer ifra 20meter, nydelig nede i hjørnet. Vi fortsetter å skape sjanser og etter 82 minutter legges det inn ifra venstre. Marthe på høyrekant har kommet seg inn i feltet på bakerste og mottar ballen helt nede ved linjen. Hun avanserer litt og skyter knallhardt opp i nettaket ifra nesten død vinkel, herlig! På slutten av kampen har vi enda flere sjanser til å score, men det blir med 5-1, noe vi er godt fornøyd med.

 

Konklusjoner:

 

·         En middels kamp av oss. 1 omgang presterer vi tidvis dårlig, men er heldige da ENK ikke treffer på avslutningene

·         Duellkraften vår er god i denne kampen. Vi vinner masse utspill og gjør det vanskelig for ENK å komme seg ut av egen sone

·         Vi vinner og scorer 5 mål på en relativ dårlig dag. Mange målsjanser skapt

·         Vi hever spillet vårt i 2 omgang, men ser at vi fortsatt er sårbare på overganger. ENK har skudd i stolpen og scorer et fint mål.

·         Vi gjør 4 bytter på kort tid i starten av 2 omgang. De som kommer inn gjør en strålende jobb og vi ser at vi hever oss med friske bein

·         Godt å se at de unge holder nivået godt. Maria med solid backspill og Irina jobber hardt på topp. Strålende!

·         ENK kommer til å plukke poeng utover sesongen. De har gode offensive spillere og er dyktige på kontringer.

·          

Tommy Grahl

Trener

Målscorer'n
Spiller Mål

Sotra sportsklubb - Idrettsvegen 50 - 5353 STRAUME - post@sotrask.no  Telefon; 99 38 88 88  WEB; www.sotrask.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift