Spoortz AS

Laglister, medaljer og drakter
Her finner du praktisk info om obligatorisk innlevering av laglister og utlevering av medaljer.
08.02|Totto Dahlum|110 visninger

LES DETTE NØYE!

LAGLISTER
Alle lag MÅ levere inn lagliste med navn på spillere og fødselsdata før første kamp. Dette er viktigst med tanke på om det skulle skje noen med en av spillerne deres underveis. Det gjør vår jobb som ansvarlig arrangør lettere å leve opp til, og samtidig sikrer det at alle som deltar får sine medaljer, verken mer eller mindre. Medaljene deles ut samtidig som laglistene kommer inn.
Medaljeutdelingen tar lagene selv seg av. Det er dårlig med plass i Sørlandshallen når det koker, så hvert enkelt lag organiserer bare sin egen utdeling etter siste spilte kamp.

HER KAN DU LASTE NED EN LAGLISTE TIL UTFYLLING PÅ FORHÅND

DRAKTER/MARKERINGSVESTER
Alle lag må ta med seg sine egne markeringsvester i tillegg til klubbdraktene. Ved draktlikhet skal nemlig BORTELAGET bruke vester, slik at lagene lettere kan skilles fra hverandre. Sjekk ut dette på forhånd

SJEKK KAMPOPPSETTET EN SISTE GANG
Vær sikker på hvor laget ditt skal spille, og møt opp i god tid. Det tar alltid tid med innlevering av laglister, og gjerne litt tid til å finne riktig bane.

ALLE BANER HAR BANESKILT
Sjekk hovedmenyen her på cupsida, så er du sikker på hvor de forskjellige banene er i Sørlandshallen. Det henger skilt på alle målene mot tribunesidene, slik at det skal være lettere å finne riktig bane.

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS