Kurs 1-2 september med både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs!

Høsten er en fantastisk tid å gå kurs på fordi det fortsatt er varmt i vannet og gjerne litt mer bølger og vær. Du vil bli tryggere i kajakken og kan forlenge padlesesongen laangt utover høsten og vinteren hvis du vil.

Grunnkurs:

Dette ble satt opp ekstra på grunn av etterspørsel fra nye medlemmer. Det er fortsatt ledige plasser.

Påmelding: http://www.vaattkort.no/Event/Booking/3637

 

Teknikkurs:

Har du gått på grunnkurs? Ønsker du å padle mer, repetere teknikkene, lære enda mer om sikkerhet og prøve deg i litt mer bølger og bevegelig vann?

Da er kanskje tiden inne for å gå videre på teknikkurs! Dette er kurset med mye lek, bading og moro. Du vil lære mer om samspillet mellom kropp, kajakk og åre og får en sikrere og bedre padleteknikk. Hvis du vil prøve deg mer i bølger og brott kreves at du har gjennomført dette kurset først.

Anbefales til alle som har hatt glede av padling etter grunnkurset.

Påmelding: http://www.vaattkort.no/Event/Booking/3600

Padling på Dagtid deltakere med treningskort på ApD har egen pris på dette kurset.

Aktivitetslederkurs:

Dette er kurset for deg som har teknikkurs fra før og som har lyst til å lære mer om gruppedynamikk, ledelse, pedagogikk og sikkerhet. Du blir litt bedre kjent med deg selv som padler og går enda mer i dybden på utøvelse av riktig padleteknikk. Vi padler i 3 stjernes forhold og gjør redninger, teknikker og andre øvelser.

Det er ikke alle som har lyst til å holde kurs eller lede turer umiddelbart etter kurset og klubben legger til rette for at de som ønsker det kan hospitere eller være assistenter i annen aktivitet i klubben så lenge de ønsker det.

Padling på Dagtid deltakere med treningskort på ApD får rabatt på kurset.

Påmelding: følg link: https://kxweb.no/portal/public/showContentCategory...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift