Oppstart av O-sesongen nærmer seg

Selv om det er lite som minner om vår akkurat nå så er det ikke lenge til at o-sesongen starter. Allerede første uka etter påske så er de mest ivrige i gang. Les mer....

Her er litt mer informasjon om hva som skjer i tida framover:

Treninger

Det har vært treninger hver mandag med løping og styrke gjennom hele vinteren fra Stavset Skole. Disse vil fortsette et par ganger etter påske, men etter hvert vil disse bli flyttet ut i skogen. Dette er treninger som er mest tilpasset de som er 13 år og eldre, men ivrige yngre kan også delta. De tradisjonelle onsdagstreningene for alle årsklasser vil starte opp onsdag 18. april (15 år og eldre tjuvstarter onsdag 11/4). Onsdag 18. april vil være oppstart av den tradisjonelle O-skolen. Her ønsker vi mange nye utøvere. 

Detaljerte planer om treninger vil bli lagt ut ut på hjemmesiden i løpet av påska.

Trondheim Sprintcup

Sprintcupen starter opp allerede torsdag 5. april og det vil deretter være totalt 5 løp på de påfølgende torsdagene. Sprintcupen er litt kortere løp som går i bynære strøk og det er litt enklere og mer fartsfyllt orientering. Her er det klasser for alle årsklasser og egner seg også godt for ferske o-løpere. Det er fri start mellom kl 18-19.30 slik at det er fleksibelt når man løper. Husk at det er påmelding på forhånd i Eventor til hvert løp. Dere finner samleside om sprintcupen på denne siden: http://stok.no/sprintcup/termres2018/. Etter at sprintcupen er ferdig i starten av mai så vil det bli Ungdomsløp på torsdagene.

Vanlige O-løp

Selv om snøen ligger trygt over store deler av Trøndelag nå så blir det muligheter med o-løp i skogen allerede fra midten av april. Første løpet er Blåveisløpet på Levanger søndag 15. april og lørdag 21. april så blir det 2 løp i Bjugn. Denne helga blir det også samling i Hovedløpsprosjektet i Bjugn. Dette er for de mellom 13-16 år og er et tilbud for hele kretsen. Her kan man derfor bli kjent med mange andre hyggelige ungdommer.

Følg med på hjemmesiden i tida framover for å holde dere oppdatert. Ta gjerne kontakt med treningsansvarlige for de ulike gruppene dersom dere har noen spørsmål om aktivitetene framover.

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift