Tine Fotballskole 2017 Info

Snart klart for årets morsomste fotballhelg på Haugfoss Stadion! Her finner dere info og tidsplan for helgen! I år feirer TINE Fotballskole 20 år, og 70 000 barn fra hele landet samles i løpet av sommeren til tidenes fotballfest. På Haugfoss har mange barn fra flere klubber allerede meldt seg på, men vi har plass til flere så vi holder påmeldingen åpen! I år er det også en ekte jubileumsdrakt med i deltakerpakken Her er litt info om fotballskolen, mer detaljert info kommer senere.

Det er påmeldt ca. 70 barn til fotballskolen. Det betyr at det er mange som skal kjøres og hentes. Veien til stadion vil bli trafikkert. Beregn god tid, og kjør forsiktig!

Oppmøte fredag kl. 17.00
Oppmøte lørdag og søndag kl. 09.00

Se vedlagt tidsplan!

Fair Play:
Nytt i år blir større fokus på fair play. Det blir en egen post under fotballskolen som omhandler dette viktige temaet. Det vil bli vist korte filmer med forskjellig utfall som barna i etterkant skal diskutere. Nyttig og lærerikt både på fotballbanen og ellers.

Ferdighetsmerker:
Også i år blir det mulighet for å ta ferdighetsmerke. Ved bestått prøve får deltakeren diplom og pins fra NFF.
De som i fjor tok minimerke blått vil i år få mulighet til å ta minimerket rødt.
Alle får øve seg før «prøven», det er ingen tidtaking, og ingen begrensning i antall forsøk.


Mat og Frukt:
Deltakerne får lunsj lørdag og søndag. Dette er vanlig brømat med div pålegg. Litago drikke. NB Har barna allergi e.l MÅ det gis beskjed!

Kiwi Åmot stiller som vanlig opp for oss og bidrar med frukt til barna i egne fruktpauser gjennom dagene. Tror også de har en overraskelse på lur til alle barna.

Utstyr:

Barna må ha med/på seg vannflaske, leggskinner og solkrem. Ellers får hver deltaker en jubileumsdrakt som skal brukes alle dager på fotballskolen. I tillegg vanker det nok noen overaskelser...:)

Slår været til og sola skinner på fotballskolen, må små og store fotballspillere kunne glede seg over sommerværet, uten å bli opphetet eller solbrent. Ta gjerne en prat med barna på forhånd om viktigheten av å smøre seg med solkrem og drikke nok vann. Sørg for at barnet har med litt solkrem i sekken. Se vedlagte solvettregler!

Vi ses på banen!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift