Kampoppsettet for våre kamper i DNB Cup er slik:

Kl. 09:00 Landsås Tigers - HDF  Bane: Krafthallen B
Kl. 09:40 Medkila Hvit - HDF     Bane: Krafthallen A
Kl. 11:00 - HDF - Mjølner           Bane: Krafthallen B
Kl. 12:40 HDF - Landsås Turbo   Bane: Krafthallen A

Vi har unge klubbdommere som kampledere i turneringen. Vær snill og hjelp disse til å gjøre helgen til en flott opplevelse for spillere, trenere, dommere og publikum.
Husk pressfri sone når ballen har vært ute av spill. Som trenere/lagledere er det viktig at dere hjelper til med å få spillerne til å trekke tilbake.
Det er 20 minutter mellom hver kampstart og hver kamp er 1x18 minutter. Det er kort tid mellom hver kamp og vi ber lagene være klare så tidlig som mulig.
Så snart lagene er klare til kamp starter dommerne kampene, mens alle kamper stoppes av sekretariatet. Lagene trenger ikke gjøre Fair Play-hilsning før kampene, men alle takker for kampen. Målene som brukes er standard 5’er-mål, 3x2m for alle klasser. Ved draktlikhet skal bortelaget bruke vester, dette finnes i sekretariatet.