Onsdagsregatta - høstserien

Onsdag 10. august starter høstserien for tur/hav. Husk å melde deg på via SailRace. Onsdagsregattaene i vårserien samlet 22 båter og vi håper på enda flere i høstserien. Er du ny på regattabanen, er onsdagsregattaene et flott sted å samle erfaring!

Seilingsbestemmelser og banekart ligger som vedlegg til høyre.

NB! Banene er justert noe. Rundingsmerket "Høytestaken" er erstattet med rød stake nord for Nordre Kaholmen. (Husk å printe ut nye banekart om du har disse liggende i båten for referanse.)

Det er lagt opp til 7 runder frem til høstferien, med siste regatta 21. september. Husk at starttidspunktet i høstserien er kl. 18.15.

Som vanlig er det seilerne selv som står som arrangører. Sjekk DSSFs terminliste for datoer og les dokumentet "Tips til arrangører". Husk at regattaarrangør er også ansvarlig for å bemanne kiosken før og etter onsdagsregatta.

Meld deg på via denne linken https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2184, eller bare møt opp på seilhytta før start og meld deg på der.

Vi samles på seilerhytta etter hver seilas og du kan også møte på hytta før regattaen hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller ønsker og være med som mannskap. Vi vil da, etter beste evne, få deg med i en båt.

Velkommen til uformell gøy på fjorden og hyggelig samvær på seilhytta på onsdager fremover!

PS. Lurer du på hvordan det gikk i vårserien, resultatene finner du her.

PS2. Premieutdeling for både vår- og høstserien finner sted på DSSFs årsfest som nornmaltr arrangeres i november.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift