3 semifinaler av 3 mulige!

Damer A, samt to herrelag spilte i helgen i OSI's årlige åpningscup i Domus Athletica. Det resulterte i tre semifinaler og en sølvmedalje.

Damelaget, som i år har fått inn flere nye spillere, var virkelig på hugget og slo 2. divisjonslaget til OSI med solide sifre i gruppespillet, men tapte mot samme klubb's 1. divisjonslag. Alle kampene damene spilte denne helgen må sies å være solide sportslige fremskritt, og det skal nevnes at jentene våre til tider spilte meget bra basketball.

For herrenes del hadde vi på forhånd mange frafall grunent reise, sykdom og skader. Av de 10 fremmøtte delte vi inn i 2 lag, hvor de etablerte A-lagsspillerne (som manglet nesten hele startingen fra i fjor) dannet ett lag, og 3 A-lagsrekrutter samt to 5. divisjonsspillere dannet det andre.

"A-laget" spilte en begredelig første kamp mot OSI's 1. divisjonslag, og tapte med noen få poeng, men kom sterke tilbake og utklasset de neste to motstanderne, OSI2 og Oslo Basket.

"B-laget" vant til manges overraskelse alle sine gruppespillskamper med solide sifre - den største seieren mot Centrum Tigers' 1. divisjonslag, hvor den kun slapp inn 2 poeng i andre omgang(!), etter å ha utnyttet Centrum's svakheter - returer og dekking av rom i boksen. Dermed var det duket for semifinale - VIF1 mot VIF2, som VIF1 vant med minst mulig margin.

I finalen møtte VIF1 igjen Centrum Tigers, som slo ut OSI i den andre semifinalen. Gutta ledet til pause, men måtte til slutt se et heltent og revanslelystent Centrum-lag, som i sluttminuttene løp inn mange poeng og vant komfortabelt.

Alt i alt var dette uansett en god oppkjøring, og det er fint å se at vi kan slå de beste, selv med et mannskap som i utgangspunktet ikke spiller fast på førstelaget.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift