- Stolt av gutta

Sterk 2-0-seier borte mot Bryne. - Vi går en artig høst i møte.

Sterk 2-0-seier borte mot Bryne. - Vi går en artig høst i møte.

BRYNE-KFUM 0-2 (0-1). Bryne virker å være en motstander som passer oss godt.1-0 borte og 3-0 hjemme fra 2016 var to gode minner fra året i OBOS-ligaen.

Lørdag holdt vi nok en gang nullen, og puttet en gang i hver omgang. Dermed ble det en ny god Bryne-opplevelse.

- Jeg er stolt. Vi gjennomfører en sterk bortekamp, og seieren smakte selvfølgelig veldig godt, sier trener Isnes.

- Kampplanen gjennomfører gutta til det fulle. Vi fikk nok noe overraskende mye ball i første omgang. Vi kneblet Bryne og spilte mye på deres banehalvdel og var det giftigste laget. Jeg savnet kanskje at vi var noe mer klinisk i siste tredjedel.

Ledermålet kom rett etter at kampuret rundet 45 minutter i første omgang. Fisnik fikk ballen fra Moses, avanserte og satte læret helt opp mot vinkelen fra rett utenfor 16-meteren.

2-0 kom bare et par-tre minutter ut i den andre omgangen. Stavrum plukket opp et hjørnespark fra Rasch og dunket ballen inn i feltet med hælen. Der sto Aalmen og satte inn dagens andre fra kort hold. 

- 2. omgangen blir selvfølgelig mer åpen i og med at vi går tidlig opp i 0-2. Bryne gambler med mye folk fremover, og vi får enorme kontringer som vi ikke utnytter godt nok. Knut har noen gode redninger på 0-2, men denne kampen vinner vi fortjent. Best i banespillet og giftigst. I tillegg står vi veldig godt defensivt, og jobber knallhardt og står i veien, sier Isnes.

Bryne ble før sesongen nevnt som en av opprykksfavorittene. Når lagene nå går ut i ferie, har de en del poeng å ta igjen for å blande seg inn helt i toppen. Laget fra Jæren ligger sju bak Skeid og seks poeng bak trioen KFUM, Kjelsås og Hødd.

Både Skeid og Kjelsås tok sterke trepoengere i helga. Skeid med 1-0 borte mot Arendal og Kjelsås med 3-0 borte mot Brattvåg.

- Det er veldig kult med Oslo-lagene i toppen. Det gjør jo høstsesongen enda artigere, sier Isnes.

Nå gleder han seg til ferie, men ser også fram til en spennende fotballhøst.

- Nå skal ingen ligge på latsiden gjennom ferien. Gutta har fått sitt treningsprogram, sier KFUM-treneren.

Neste kamp bli hjemme mot VIFs andrelag 23. juli.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift