Nidelv - Strindheim TF 4

Første seriekamp i 2. div!

Første seriekamp i 2. div!

Nidelv (4-2-3-1)

Brocks

Dahl - Holden - Skanche - Bakke

Horgmo - Vollan-Karlsen

Menne - Wågheim - Sæknan

Wolfe

Reserver: Ytrestøyl, Burud, Edvardsen

Høydepunkter:

5' 1-0. Mål: Menne

11' 1-1 Mål: Strindheim

21' 2-1 Mål: Wågheim, assist: Wolfe

31' 2-2 Mål: Strindheim

33' Bytte: Menne ut - Edvardsen inn

42' 3-2 Mål: Sander, assist: Jesper

56' 4-2 Mål: Sander, assist: Jesper

65' Bytte: Dahl ut - Burud inn

81' Bytte: Matheus ut - Ytrestøyl inn

84' 5-2 Mål: Burud

Kampen starter friskt med noen sjanser til begge lag, der Strindheim holder på ballen litt mer, men det er vi som får de største sjansene. Etter 5 minutter kommer en langball hele veien gjennom til Menne på høyre, som avslutter kontant i lengste for keeper til 1-0, En perfekt start! Kampen fortsetter i samme spor der Strindheim har mest ball, mens vi er litt for ivrige til å ta den første og beste sjansen vi får. Etter 11 minutter kommer Strindheim i gjennom på høyre side og får lagt inn til en nesten umarkert spiller som kan tuppe den i mål til 1-1. Litt sløvt av oss. Vi fortsetter å prøve oss i bakrom og etter 21 minutter spiller Wolfe i gjennom Wågheim som får kranglet ballen i mål til 2-1. Det bølger litt frem og tilbake og etter 31 minutter kommer igjen Strindheim seg fri på kanten, denne gangen på venstre og får slått inn foran mål til en nesten umarkert spiller igjen til 2-2. Nesten et identisk mål som tidligere. Det må vi jobbe med fremover for å få luket bort. Menne må dessverre ut med skade etter 33 minutter og blir erstattet av Edvardsen. Han tar venstreback, mens vi dytter Dahl opp på kant og Bakke over på høyreback. Vi håper det ikke er så alvorlig med Menne. Helt på tampen av omgangen slår Vollan-Karlsen et frispark i tverliggeren, men Horgmo er på returen og header ballen i mål til 3-2!

Vi tar med oss en knapp ledelse inn til pause. I pausen blir vi enige om å holde litt mer på ballen og ikke ta den første sjansen vi ser. I tillegg skulle vi prøve å stresse stopperne deres litt mer for å skape brudd høyere i banen.

Andre omgang starter på samme måte som første, men vi tar mer kontroll på kampen og gjør at Strindheim ikke får skapt så store sjanser. Etter 56 minutter slår Vollan-Karlsen en god corner som Horgmo header i mål til 4-2! Vi fortsetter å kjøre på og vi kan sette flere scoringer i løpet av andre omgang. Etter 65 minutter kommer Burud inn på høyre kant for Dahl. En litt uvant posisjon for han, i hvertfall på juniornivå. Vi kommer til noen sjanser med blant andre Wolfe, men ballen vil ikke inn. Etter 81minutter kommer Ytrestøyl inn for Sæknan på venstre kant. Vi får noen sjanser her og der, blant annet et brasseforsøk fra Wolfe! Etter 84 minutter skyter Burud fart på høyrekanten og fosser forbi motspiller før han klinker ballen forbi keeper til 5-2! Og med det har vi plutselig fått enda en giftig kantspiller! Vi holder ut resten av kampen og vinner første seriekamp.

Alt i alt en bra kamp av oss. Vi merker at når vi duellerer slik og presisjonen sitter, så er vi et bra lag. Dette skal vi bygge videre på! Skal også rette en takk til alle tilskuerne som hadde tatt turen for å støtte laget selv om våren ikke helt har kommet!

Banens beste:

3 - Wolfe

2 - Horgmo

1 - Wågheim

Neste kamp for laget er onsdag 18. april borte mot Frøya. Det jobbes med buss og vil tro det er plass til foreldre som eventuelt vil være med på en langtur.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift