Rekruttene slo Holmen

Holmens A-lag har gjort det godt i vinterens treningskamper, men mot Asker 2 kom de til kort.

Askers rekruttlag vant nemlig lørdagens treningskamp på Føyka - i en kamp som lett kunne inneholdt flere enn Askers ene fulltreffer halvtimen inn i oppgjøret.

En god førsteomgang av Asker-gutta ga nemlig flere store muligheter. Tobias Fromreide hadde den første da han kom helt alene med keeper. Samme mann fikk også den aller største da Mads Lyngen kom rundt på venstre og la inn til Fromreide, som avsluttet på keeper.

Men mål ble det altså. Andreas Kvernmo kom seg fri og avsluttet i stolpen, men fulgte opp returen, vendte opp og slo inn til Balal Arezou som scoret fra kort hold.

Arezou og Lyngen var to av flere fra A-stallen som spilte kampen, sammen med en rekruttgruppe som har tatt store steg denne vinteren - noe denne kampen var et meget godt bevis på. For unggutta matchet et Holmen-lag som blant annet har slått flere topptippede 3. divisjonskolleger, som Valdres og Oppsal, tidligere i vinter.

Edin Botonjics (5) har skutt, men Noah Kaldahl-Miller er på vei ned og redder straffen enkelt.

De var nok ikke på sitt beste og skapte lite i denne kampen, men kunne ha scoret på Føyka også - ikke minst da de fikk straffe midt i andre omgang. Men Noah Kaldahl-Miller gikk riktig og reddet Edin Botonjics forsøk rimelig enkelt. Askers unge keeper stod elelrs trygt og godt, og hadde bra kontroll på de forsøkene som kom.

Sånn sett var Asker igjen nærmere mot slutten, da Tobias Fromreide kom seg fri og dunket ballen i tverrliggeren. Returen satte Nikolai Aasberg i mål, men han ble avvinket for offside på Fromreides skudd.

Dermed endte det hele 1-0 til Asker - en klar bekreftelse både på bredden i Asker-stallen (kampen ble spilt 18 timer etter at A-laget spilte mot Skeid. I tillegg er det en solid bekreftelse på at Askers rekruttsatsing bærer frukter. Laget har tatt store steg og opptrer stadig mer voksent der de (i hovedsak) forbereder seg på spill i 4. divisjon. Da lover det godt å ha slått enda et lag fra nivået over det.

- Jeg synes vi er veldig solide. Førsteomgangen var nok best spillemessig, men vi har bra struktur og er solide etter pause også, mener rekrutt-trener Rolf Magnus Bredal.

Rekrutt-trener Rolf Magnus "Roffe" Bredal var en fornøyd mann etter prestasjonen og seieren mot Holmens beste menn.

Asker 2 - Holmen 1-0 (1-0)