Kvalifisering også for Ullevål 2

Stabæk 2 ble trukket som motstander for Ullevål 2

Stabæk 2 ble trukket som motstander for Ullevål 2

Ullevål 2 ble nummer to i 2. divisjon, og med det kvalifiserte laget seg for den såkalte 2. lagskvalifiseringen, som gjør at det fortsatt er håp om opprykk til 1. divisjon. Det er kun tillatt med to 2. lag i 1. divisjon, og derfor var de to potensielle motstanderne de to 2. lagene i 1. divisjon, Stabæk 2 og Ready 2. Stabæk 2 vant 1. divisjon med klar margin, mens Ready 2 ble nummer fem. Etter trekning ble det avgjort at det er Stabæk 2 som blir motstanderen for Ullevål 2, i det som bli en meget tøff kvalifisering. Dette betyr at Ullevål 2 skal kvalifisere seg mot en bedre rangert motstander for å kvalifisere seg til 1. divisjon, enn det A-laget skal møte for å kvalifisere seg til Eliteserien.

Kvalifiseringen spilles best av tre oppgjør med første kamp på Stabekkbanen/Plassen onsdag 22. februar. De to øvrige kampene spilles søndag 26. februar (Bergbanen) og evt. 28. februar (Stabekkbanen/Plassen). Dette betyr at kampene spilles samme dato som A-lagets kvalifisering mot Øvrevoll/Hosle. Klokkeslett for kampene er enda ikke bestemt, men det er lite trolig at man kan få med seg både A-lagskampene og B-lagskampene.

Som et ledd i å forberede seg på kvalifiseringen, møter Ullevål 2 tøff motstand i siste treningskamp før kvalifiseringen begynner. Ullern 2, vinner av 2. divisjon, står på motsatt banehalvdel søndag 19. februar på Ullernbanen kl. 17.30. Da lagene møttes i serien, vant Ullevål 2 8-4(2-4) etter en meget sterk annen omgang.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift