Siste seriekamp spilles fredag kveld

Ullevåls skjebne avgjøres i Skrettinglands jubileum

Ullevåls skjebne avgjøres i Skrettinglands jubileum

Ullevål møter fredag kveld kl. 1800 Ready til siste seriekamp på Gressbanen. Mens hjemmelaget er sikret plass i kvartfinalen, er Ullevål nødt til å ta med seg poeng hjem til Bergbanen. Laget ligger bak Sarpsborg på tabellen på innbyrdes oppgjør, og er nødt til å ta flere poeng mot Ready enn Sarpsborg gjør i hjemmemøtet med Hamar for å unngå nedrykk. Ullevåls toppscorer Daniel Skrettingland jubilerer med sin kamp nummer 250 for klubben, og han har bare åtte spillere foran seg i Ullevålhistorien når det gjelder antall kamper.

Forutsetningene for kveldens kamp er klare – det blir nedrykk til 1.divisjon ved tap på Gressbanen, mens det blir kvalifisering mot nummer to i 1.divisjon om Ullevål tar flere poeng mot Ready enn Sarpsborg gjør mot Hamar. Ullevål tar da også med seg meget god statistikk fra Gressbanen, der kun én av de fem siste kampene har endt med tap. I de fire resterende kampene har Ullevål sluppet inn 6 mål til sammen, et snitt på meget sterke 1,5! Dette gjør Gressbanen til Ullevåls favorittbane når det gjelder antall baklengsmål.

For Ullevåls del var Erik Meier tilbake i spill mot Sarpsborg, og han er også med på banen der han avgjorde oppgjøret i november 2012 med sin 3-2 scoring på tampen av kampen. I tillegg er sliteren Jonatan Søberg Wiede tilbake i troppen fra forrige kamp. Daniel Skrettingland jubilerer da med sin kamp nummer 250 for klubben, og han har scoret imponerende 193 mål for klubben han kom til fra Skeid i 2005. Statistikken gjør han til spilleren med åttende flest kamper for klubben, og fjerde flest scoringer, kun slått av Kjell-Ivar Engebretsen(537 mål), Jan-Fredrik Løland(353 mål) og nevnte Erik Meier(217 mål).

Møt opp på Gressbanen fredag 10. februar kl. 1800 for å støtte Ullevål til poeng mot Ready!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift