Treningskamp mot Øvrevoll Hosle onsdag 25.januar kl. 2015

Møter opprykksfavoritten til treningskamp i VM-pausen

Møter opprykksfavoritten til treningskamp i VM-pausen

Onsdag møter Ullevål laget som befinner seg på 2. plass i 1.divisjon til treningskamp på Bergbanen. Kampstart er 2015.

For Ullevål mangler Mehol Stenersen og kaptein Sondre Hammerstad, i tillegg til de 7 spillerne som Ullevål har med i U-19 troppen som spiller VM i russiske Syktyvkar. Det betyr at Ullevåls startoppstilling i stor grad er intakt, men at mange unge spillere også vil få sjansen mot Øvrevoll Hosle. Flere vil også spille sin første kamp med A-laget.

Øvrevoll Hosle består av mange spillere med rutine fra Eliteserien, og laget vant i fjor 1.divisjon med dyktige spillere som James Coward, Henrik Melcher, Simen Clausen, Petter Brinchmann og Henrik Vangdal. Sistnevnte spilte blant annet NM-finalen for Stabæk mot Ullevål i 2013.

Lagene har møttes 7 ganger på 2000-tallet, der de seks første oppgjørene var i Eliteserien. Samtlige endte også med Ullevål-seier. Den siste kampen mellom lagene ble spilt februar 2010, da Ullevål måtte spille kvalifisering for å unngå nedrykk fra Eliteserien. Kampen endte den gang uavgjort, men utfordreren fra 1.divisjon vant kampen på straffeslag. Utfallet av kvalifiseringen var likevel at både Ullevål og Sarpsborg beholdt plassen i Eliteserien, på bekostning av Øvrevoll Hosle og Snarøya.

Hvis du ikke klarer å vente til Eliteserien drar i gang igjen – møt opp onsdag 25.januar kl. 2015 på Bergbanen!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift