Siste kamp før VM-pausen

Ullevål tar turen til Drammen før VM-oppholdet

Ullevål tar turen til Drammen før VM-oppholdet

Sarpsborgs seier mot Mjøndalen onsdag gjorde at Ullevål ble passert på innbyrdes oppgjør av østfoldingene. Det betyr at Ullevål befinner seg på sisteplass i Eliteserien med tre serierunder igjen å spille. Både Sarpsborg og Mjøndalen er derimot godt innenfor rekkevidde, og Ullevåls første sjanse til å knappe inn på forspranget er søndagens bortemøte mot Drammen. Kampstart er kl. 1800 på Marienlyst.

Ullevål trives godt på Marienlyst, og fjorårets tap var det første på 8 oppgjør mot Drammen på borteis. Statistikken de siste 7 årene gjør også Marienlyst til banen Ullevål i gjennomsnitt tar flest poeng på – det er også banen Ullevål scorer mest mål på (5,5 mål i snitt), og Marienlyst har kun Gressbanen foran seg når det gjelder å begrense innslupne mål (3,9 mål i snitt).

Espen Johansen har fortsatt full tropp å velge blant til oppgjøret mot Anders Palmbergs gutter, og søndagens hjemmelag kommer fra tre strake tap mot henholdsvis Hamar, Stabæk og Solberg. Det er likevel mange spillere å se opp for, blant annet dyktige spillere i oppspillsfasen som Rasmus Alfredsson, Didrik Land og Stian Stærkeby. Foran mål lurer alltid målfarlige Even Thiseth og hurtige Jonathan Josefsson, som begge lagde trøbbel for Ullevål i hjemmetapet på Bergbanen tidligere i sesongen.

Det blir et langt opphold i Eliteserien etter søndagens kamp, så møt derfor opp på Marienlyst søndag 22.januar kl. 1800 for å få med deg tredje siste serierunde i Eliteserien 2016/2017!   

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift