Ullern står for motstanden på Bergbanen onsdag kveld

Ullevål-Ullern onsdag 18.januar kl. 19

Ullevål-Ullern onsdag 18.januar kl. 19

Ullevål tar imot Ullern til nabooppgjør onsdag 18. januar kl. 19 på Bergbanen. Mens hjemmelaget jobber for å sikre nok poeng til å komme seg til sluttspill og unngå nedrykk, har bortelaget kun mulighet på medalje om Høvik feiler på oppløpssiden i serien.

Ullevål gjennomførte en meget god kamp mot Solberg, selv om Buskerud-laget avgjorde kampen mot slutten. Espen Johansen velger da å stille med samme mannskap som truet Solberg i store deler av kampen. Det betyr at Jesper Bergersen får fornyet tillit til sin tredje Eliteseriekamp.

Ullevål har to poeng ned til Sarpsborg og to poeng opp til Mjøndalen på siste sluttspillsplass i det fire seriekamper gjenstår. Det er dermed duket for durabelig kamp om poengene i de siste rundene av serien. Selv om Ullevål, med både fire og tre mann utvist, fikk kjørt seg hardt på Ullernbanen tidligere i sesongen, er det verdt å vite at både Ullevål og Ullern har vunnet like mange av sine siste seks seriekamper. Som kjent er Ullern relativt ferske i Eliteserien, men med kraftige forsterkninger, blant annet Ullevål-gutt Jan Fredrik Løland, har laget bitt godt fra seg de par siste sesongene.

Møt opp for å se kaptein Sondre Hammerstad lede Ullevål til poeng mot moderklubben sin!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift