Mjøndalen kommer til Bergbanen

Eliteserien drar seg mot slutten!

Eliteserien drar seg mot slutten!

Ullevål kommer fra sitt største tap på seks år, men møtte et Stabæk-lag som presterte bedre enn på veldig mange kamper mot Ullevål. Mjøndalen på sin side er eneste lag som har slått Stabæk, men siden den kampen har det blitt fire strake tap og lite hyggelige 16-45 i målforskjell. Møt opp onsdag 11.januar kl. 19 for en viktig kamp om poengene!

Ullevål kan glede seg over at Ola Edvardsen er tilbake i spill mot Mjøndalen, og Espen Johansen har for første gang i sesongen fullt mannskap å velge blant. Når Ullevål spiller sin første hjemmekamp i 2017 er det med trygghet om at man kun har sluppet inn seks mål på sine to siste hjemmekamper, og at man har et godt tak på de brunkledde på Bergbanen – de fem siste oppgjørene har endt med fire Ullevålseire og en målforskjell på 25-11.

Det er kun Sarpsborg som skiller Mjøndalen og Ullevål på tabellen, og bortelaget kommer til Bergbanen uten en eneste borteseier hittil i sesongen. Det er derfor liten tvil om at utfallet av oppgjøret vil prege hvordan resten av sesongen vil se ut for de to lagene. Motstanderne har begge unge mannskap denne sesongen, selv om Mjøndalen også fyller i med rutinerte og drivende spillere i brødrene Cras og Wam, samt keeper Markus Kristiansen og storskytter Jørn Walter Kristiansen. Mot Høvik dro også evigunge Johan Plym opp snittalderen.

Møt opp til en tett og spennende kamp på Bergbanen onsdag 11. januar kl. 1900!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift