Ullevål med nok en tur til Bærum

Ullevål møter serieleder Stabæk søndag 8.januar kl. 15

Ullevål møter serieleder Stabæk søndag 8.januar kl. 15

Det blir topp mot bunn når Ullevål setter kursen mot Bekkestua søndag 8.januar kl. 15. Mens Stabæk kjemper om seriegullet med Solberg, er det en kamp for hvert eneste poeng i Ullevål-leiren. Da er det greit å ta med seg at Stabekkbanen er en bane som Ullevål ofte plukker med seg poeng fra. De siste fire sesongene har lagene møttes 7 ganger her, og begge lag har vunnet tre kamper hver, mens det siste oppgjøret endte uavgjort.

Selv om det ble 7 baklengs mot Høvik, er det i hovedsak fremover på banen det skorter for Ullevål, da man ikke har scoret færre mål i noen sesong på 2000-tallet. Toppscorere er Daniel Skrettingland og Sigmund Karlseng med sine 8 mål hver, mens Rickard Geiborg er den fremste fremspilleren med sine 7 målgivende pasninger. Totalt har 13 mann som er 20 år eller yngre vært ute på isen for Espen Johansens mannskap, og det unge laget må virkelig ta tak for å holde unna for Stabæks offensive våpen.

Stabæk har scoret ganske nøyaktig tre ganger flere mål enn Ullevål hittil i sesongen, og man har mange spillere å spille på. Björn Buskqvist, Nikolai Jensen, Fredrik Randsborg og Løyning-brødrene er bare noen av de målfarlige spillerne hjemmelaget har å by på. Laget tapte riktignok mot Mjøndalen, men hjemme på Plassen er det hittil ingen som har tatt med seg poeng. Kan Ullevål bli første lag til å klare dette?

Møt opp søndag 8. januar kl. 15 for å få svaret!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift