Høvik venter i årets første kamp

Tøff bortekamp innleder året

Tøff bortekamp innleder året

Ullevål avsluttet året med tap i den kritiske hjemmekampen mot Hamar, men satser på at 2017 starter bedre enn 2016 ble avsluttet. For motstanden står Høvik, som befinner seg på en sterk tredjeplass på tabellen. Kampen spilles onsdag 4.januar kl. 2000 på Høvikbanen.

For Ullevål var det et gledelig gjensyn med Fredrik Bakken i hjemmekampen mot Hamar, uten at det hjalp på poengfangsten. Sigmund Karlseng pådro seg også rødt kort i hjemmekampen, men han unngår karantene som følge av at straffen var personlig. Forhåpentligvis er også Mehol Stenersen tilbake i spill etter å ha måttet stå over med sykdom mot Hamar.

Ullevål har normalt et godt tak på Høvik, men Høvik-laget er et betydelig bedre enn de siste årenes versjoner. Spillere som Alexander Serov, Iskander Nugmanov og Sergey Likhachev er blant de mange importene fra øst, og med landslagskaptein Christian Waaler er det et meget slagkraftig lag landslagstrener Igor Prakht styrer over. Ullevål vant lagenes møte i treningskampen før sesongen, mens Høvik var det beste laget i seriekampen på Bergbanen. Laget stakk da av med en 6-1 seier.

Ullevål trenger alle poeng de kan samle i seriens siste halvdel, og kommer til å gjøre det de kan for å få med seg noe fra Høvikbanen. Møt opp onsdag 4.januar kl. 2000!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift