Hamar kommer til Bergbanen!

Andre halvdel av serien drar i gang fredag kl. 1900!

Andre halvdel av serien drar i gang fredag kl. 1900!

Ullevål og Hamar møttes til serieåpning i Vikingskipet i starten av november. Nå drar andre halvdel av Eliteserien i gang med samme aktører. Siden serieåpningen har begge lag vunnet to kamper, noe som legger opp til en tett og jevn kamp for å samle nok poeng til å komme til sluttspill.

For Ullevål nærmer det seg spill for både Ola Edvardsen og Fredrik Bakken, og sistnevnte har allerede vært i aksjon for juniorlaget. Ellers er det ventet små forandringer fra laget om slo Ready 2. juledag. Det innebærer Christopher Smerkerud og Brage Lae som keepere, med Greger Svenn, Håkon Bakke og Mehol Stenersen foran seg. På halfene har Erik Sørensen, Rickard Geiborg og Bendik Nordbrenden hatt fast plass, mens trioen på midtbanen er intakt. Det innebærer en viktig rolle for Sondre Hammerstad, Lasse Torkildsen og Jonatan Søberg Wiede. Med sine 60 utvisningsminutter er Torkildsen oppskriftsmessig lagets gris halvveis i serien, men han har to utvisninger mindre enn på samme tid i fjor. Fremover på banen noterte både Jesper Sagen, Jonas Gaare og Sigmund Karlseng seg for scoringer mot Ready, og Karlseng med sine 7 mål og 5 assists er soleklar poengkonge i laget. Toppscorertittelen deler han med alltid sikre Daniel Skrettingland, som de siste kampene har hatt Simen Schau som sin avlaster på topp.

Ullevål og Hamar har møttes seks ganger på 2000-tallet, og Oslo-laget har vunnet samtlige. Derimot er Hamar, i motsetning til tidligere, ikke en kasteball i serien, og laget har forsterket kraftig før sesongen. Dette har også ledet til sterke seire mot både Mjøndalen og Sarpsborg. Sigurd Jensen Gjendal går sjelden av banen uten mål, mens den finske storskytteren Jarno Alatalo var sist på ballen hele fem ganger mot Mjøndalen. Når man krydrer dette Björn Hellblom, som satt tre kasser mot Sarpsborg, er det liten tvil om at Hamar ikke har tenkt til å ta turen ned til 1. divisjon.

Møt opp fredag 30. desember kl. 1900 for starten på andre halvdel av Eliteserien – og siste mulighet til å se Ullevål spille bandy i 2016!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift