Ullevål reiser til Østfold

Tabellnabo Sarpsborg står for tur

Tabellnabo Sarpsborg står for tur

Onsdag 21.desember kl. 1900 venter siste kamp i Eliteserien før jul, og motstander for Ullevål er Sarpsborg på borteis. Fortsatt er Ola Edvardsen og Fredrik Bakken ute med skade, og Ullevål stiller da med 10 20-åringer eller yngre i kamptroppen.

Ullevål har plukket med seg to poeng i innledningen av sesongen, etter å ha slått Hamar i serieåpningen. Deretter har man dessverre gått på 6 strake tap, og man befinner seg nå på 8.plass på tabellen. Motstander Sarpsborg har like poengfangst, men er bak Ullevål på svakere målforskjell. Østfoldlaget har pådratt seg tre røde kort de siste tre kampene, noe som blant annet innebærer karantene for Anders Olsson. Laget drives naturlig nok fremover av evigunge Christer Lystad, og inn siden forrige sesong har målmaskinen Jonathan Kuusela kommet.

Det blir ofte jevne oppgjør mellom lagene, og det var Sarpsborg som snøt Ulleåvl for sluttspillsplassen i siste serierunde i fjor, da bortelaget vant 4-3 på Bergbanen. De siste 10 oppgjørene på Sarpsborg isstadion har for øvrig endt med 5 seire til hvert av lagene, med målforskjell 38-40 for Ullevåls vedkommende. Det er dermed duket for nok en jevn batalje mellom Ullevål og Sarpsborg!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift