Første tap for Ullevål 2

Ullevål 2 tapte mot Nordre Sande/Mjøndalen 2

Ullevål 2 tapte mot Nordre Sande/Mjøndalen 2

Etter tre strake seire i innledningen av sesongen, sto Nordre Sande/Mjøndalen 2 på motsatt banehalvdel på Bergbanen tirsdag kveld. Ullevål 2 slurvet for mye i en periode i annen omgang, og dermed vant gjestene 8-5(3-2). Ullevåls mål ble scoret av Harald Gundersen, Erik Meier, Henrik Jacobsen og Kim Andresen(2).

Det var en jevnspilt innledning på kampen uten de store sjansene til noen av lagene. Nærmest kom Bjørn Fredriksen etter ti minutter, da han smalt en corner i tverrliggeren. Ullevål skapte noen halvfarligheter, mens gjestene slet med å skape noe av betydning. Det var likevel bortelaget som skulle score det første målet. Ullevål følte seg snytt for en klar corner, men da dette ikke ble dømt, slo Nordre Sande/Mjøndalen 2 en lang ball over Ullevåls forsvar. Gjestenes angriper var trygg alene mot keeper Brage Lae, og dermed kunne han føre vestfoldingene opp i ledelsen 1-0. Det var veldig jevnspilt i første omgang, men det var bortelaget som skulle øke ledelsen to ganger. Begge målene kom etter glipp i markeringen i feltet, og Brage Lae var sjanseløs på avslutningene fra kort hold. Dermed sto det 0-3 etter 38 minutter. Håpet om poeng ble derimot tent før pause med to raske mål signert Harald Gundersen og Erik Meier. Pauseresultatet var dermed 2-3 i en jevn og spennende omgang.

Etter pause hadde Ullevål muligheten til å utligne tidlig, men da sjansene ikke satt, var det gjestenes effektivitet som ble avgjørende. De var først på flere andreballer, og på kort tid gikk 2-3 til å bli 2-7. Ullevål slurvet for mye, og det var flere personlige feil i denne perioden fra hjemmelagets spillere. Likevel skulle hjemmelaget nok en gang sørge for å tenne et håp om poeng. Ullevål scoret tre mål på i overkant av fem minutter, og det ble dermed spennende på stillingen 5-7 med omtrent et kvarter igjen å spille. Henrik Jacobsen scoret på et langskudd etter et frislag til 3-7, før han frispilte halfkollega Kim Andresen foran mål til 4-7. Samme mann scoret på en corner til 5-7, og da øynet hjemmelaget muligheten. Ullevål klarte ikke å komme nærmere, og det var bortelaget som scoret kampens siste mål. En andreball etter et frislag ble først satt i stolpen, returen ble satt i tverrliggeren, før de på tredje forsøk avgjorde til 5-8.

Ullevål hadde noen gedigne muligheter til å redusere på tampen, men bortelagets keeper avsluttet som en levende vegg. Alt i alt tapte Ullevål 2 gårsdagens kamp mot et bedre lag, og det var ingenting å si på at gjestene vant.

Neste kamp for Ullevål 2 er på bortebane mot Konnerud 2 tirsdag 13/12-16.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift