Ullevål-Solberg 4-6(1-2)

Solberg dro hjem med begge poengene fra Bergbanen

Solberg dro hjem med begge poengene fra Bergbanen

Ullevål kom til spill uten Jonas Gaare og Håkon Bakke, og det innebar et Erik Sørensen var tilbake i startoppstillingen, samt debut for juniorspiller Jesper Bergersen.

Det var også Ullevål som kom best i gang på Bergbanen, og Sigmund Karlseng sendte hjemmelaget i føringen på corner etter 7 minutter. Utligningen kom derimot kort tid etterpå, da Sondre Kristoffersen kom helt fri med keeper etter et løft.

Kampen bølget frem og tilbake, og kun minuttet etter utligningen smalt det igjen - denne gangen i stolpen fra Ullevåls Jonas Andersen. Kampen var jevn, men Ullevål kom til de største sjansene, og nok en gang var Ullevål svært nære ledelse, da også Jonatan Søberg Wiede avsluttet i stolpen.

I stedet var det Solberg som kunne ta ledelsen 2-1 etter en effektiv kontring. Igjen var det Sondre Kristoffersen som avsluttet kontant i nettet. Det siste kvarteret av omgangen var Solberg mer med i kampen, og man hadde også et par sjanser, men Smerkerud vartet blant annet opp med en vakker enhåndspol på Kristoffersens skudd.

Etter pause gikk Ullevål igjen offensivt til verks, på tross av at libero Ola Edvardsen måtte ut med skade i pausen. Etter kun 15 sekunder måtte Ole Tobias Fevang i aksjon i Solbergmålet på Daniel Skrettinglands skudd. Det tok likevel ikke mer enn seks minutter før lagene igjen var like langt. Jonatan Søberg Wiede brøt Solbergs angrep, og kom seg rundt på kanten. I boksen fant han Jonas Andersen, som utlignet til 2-2 via Fevang.

Solberg skulle likevel slå tilbake raskt, og bare minuttet senere dro Simon Stavis seg fri. Solbergs spiss kunne dermed føre bortelaget i ledelsen til 3-2. Det hvitkledde bortelaget kunne også øke ledelsen til 4-2, da Sondre Kristoffersen nok en gang kom fri etter et løft.

Det gikk raskt unna i denne perioden, og på ny økte Solberg ledelsen. Christopher Smerkerud vartet opp med tre strake redninger etter corner, men på fjerde forsøk kunne Stavis banke inn returen til 5-2. Dette innebar time-out for de blåkledde, men kun minuttet etter at lagene igjen var på isen, økte bortelaget til 6-2 etter at Marius Austad igjen fant Stavis. Han ble dermed lagets andre tremålsscorer.

Det bølget frem og tilbake mot slutten av kampen, men Ullevål reduserte to ganger. Først ved Lasse Torkildsen som var først fremme på en retur etter Sigmund Karlsengs skudd, og på overtid ved Rickard Geiborg. Kampen endte dermed med tap 6-4.

Vi går nå inn i landslagspause, og neste Ullevål-kamp er borte mot Ullern onsdag 14.desember.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift