Ullevål 2 vant i Trondheim

3 nye scoringer av Bjørn Fredriksen og glimrende keeperspill gjorde at Ullevåls rekruttlag slapp unna med skrekken i en jevn og tett kamp i rinken i Leangen ishall.

3 nye scoringer av Bjørn Fredriksen og glimrende keeperspill gjorde at Ullevåls rekruttlag slapp unna med skrekken i en jevn og tett kamp i rinken i Leangen ishall.

NTNUI åpnet kampen i et forrykende tempo, og Ullevål lå raskt under 1-0. Rekruttlaget hang etterhvert mer med, og klarte å spille NTNUI ut av rytmen. Snart ledet Ullevål 2-1 etter scoringer av Lasse Killingmo og Bjørn Fredriksen. Vetle Rynning og Bjørn la på 3 mål til i første omgang, men NTNUI reduserte mellom hver eneste scoring, så til pause stod det 5-4 til rekruttlaget. 

Andre omgang startet på samme måte som i 1. omgang med et raskt mål til NTNUI. Kampen ble etterhvert svært tett, og det var mange harde kamper. Med kun to innbyttere begynte også Ullevåls spillere å bli slitne. Lagets spillende trener fant det i tillegg for godt å sende en NTNUI-spiller over skulderen, og fikk med det 4 minutters utvisning for voldsom takling. Utover i andre omgang ble Ullevål presset hardt, men dette ga også store kontringsmuligheter, som Ullevål benyttet effektivt. En langpasning fra Erlend Nitteberg tok Bjørn Riborg nydelig ned på kølla og satte den på halv volley rett i mål. Ullevål gikk deretter opp i en to måls ledelse som holdt helt til slutt, etter knallhard jobbing i forsvaret av Erlend Nitteberg og Ola Jacobsen, samt glimrende keeperspill.

Turen til Trondheim var preget av en kamp om tiden for Ullevåls rekrutter. Da vi landet på Værnes med litt over en time til kampstart og ingen taxi tilgjengelig ble vi reddet av en bussjåfør som stod for dagens gode gjerning og kjørte oss direkte til stadion, selv om dette var utenfor hans rute. Flyet hjemover gikk hjem gikk kun 1 time etter kampen var ferdig, og Ullevåls spillere hastet seg gjennom garderoben til en ventende taxi. I siste liten rakk alle spillere å sjekke inn bagasje og komme seg i flyet, og kunne endelig glede seg over nok en arbeidsseier. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift