Ullevål drar til Mjøndalen søndag kveld

Nye poengmuligheter i 3050

Nye poengmuligheter i 3050

Ullevål åpnet serien med seier i Vikingskipet, men har nå tapt to strake kamper mot bærumslagene Høvik og Stabæk. Søndag 27.november kl. 1900 venter nye poengmuligheter når Ullevål reiser til Vassenga for å spille mot fjorårets bronsevinner Mjøndalen.

Ullevål mangler dessverre fortsatt unggutten Fredrik Bakken, men ellers har trener Espen Johansen fullt mannskap å velge blant når Ullevål tar turen til sin første kamp i Buskerud for sesongen. Å møte Mjøndalen på Vassenga er noe Ullevål trives veldig godt med, og av de 9 siste kampene mot de brunkledde på Vassenga har hjemmelaget kun vunnet én kamp. En spiller som trives ekstra godt i disse oppgjørene er Daniel Skrettingland som har scoret 11 mål på de siste 8 kampene mot Mjøndalen på Vassenga. I tillegg er det et hyggelig gjensyn med gamleklubben for kaptein Sondre Hammerstad som hadde Vassenga som hjemmebane før han valgte spill for de blåkledde.

Mjøndalen imponerte med bronsemedalje i fjorårets Eliteserie, men årets lag er en yngre versjon. Fortsatt står laget uten seire i serien, men de imponerte likevel med poeng på Gressbanen. Det er de mer rutinerte spillerne i laget som da må ta tak, og vi snakker da om brødrene Cras, Nørgaard og Wam, i tillegg til keeper Markus Kristiansen, Patrik Holm, Lars Christian Sveen og om treneren knyter på seg skøytene, Jørn Walter Kristiansen.

Ta turen til Vassenga, søndag 27.november kl. 1900!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift