Overbevisende seier i serieåpningen for Ullevål 2!

Ullevål 2 vant første seriekamp 9-0 mot Ready 3. Kampens store spiller var Bjørn Fredriksen med 5 mål.

Ullevål 2 vant første seriekamp 9-0 mot Ready 3. Kampens store spiller var Bjørn Fredriksen med 5 mål.

Etter første omgang ledet Ullevål med 2 mål, scoret av Bjørn Fredriksen. Mål nr. 2 var en riktig perle, der Bjørn Riborg spilte frem sin navnebror på en kontring. Bjørn Fredriksen driblet seg gjennom forsvaret, men ble stoppet av keeperens bein, og dommeren pekte på straffemerket. Bjørn ekspederte straffen selv.

Selv om Ready 3 aldri var særlig farlige foran Ullevåls mål stod kampen og vippet, helt unødvendig, frem til det var spilt 60 minutter. Da snappet Einar Andreassen ballen på midtbanen og spilte frem Rasmus Gaare. Han sendte vekk forsvaret med en frekk vending, og la en markkryper nede ved stolperota. Bare minutter senere snappet Einar opp ballen igjen, og denne gangen fyrte han av et langskudd som endte opp i nettaket.

Plussgrader og tykk tåke la rammene rundt kampen og det ble etter hvert vanskelig å føre ball. Ready 3 fikk da problemer med å komme ut av egen sone. Kveldens frekkeste scoring var av Rasmus Gaare som kun sekunder etter en ny scoring av Bjørn Fredriksen, snappet opp ballen fra en Readyspiller, gikk gjennom helt på egen hånd, og satte inn nok et mål. Kveldens peneste pasning kom fra Kim Andresen som sendte Bjørn Riborg alene med keeper, og med all tid i verden kunne han runde keeper (opptil flere ganger) og spasere inn i mål med ballen.

Selv om målene etter hvert kom som perler på en snor, var det mest av alt en lagseier. Ullevåls midtbaneslitere, Endre, Harald og Erlend, vant alle andreballene i andre omgang. En fjær i hatten til forsvaret, og ikke minst keeper Brage Lae, som holdt nullen i årets første kamp.

Banens beste var likevel Bjørn Fredriksen, og som tar med seg BB-hatten til Trondheim i helgen. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift