Ullevål får besøk av Stabæk

Norgesmester Stabæk kommer på besøk onsdag 23.november

Norgesmester Stabæk kommer på besøk onsdag 23.november

Ullevål innledet serien med seier mot Hamar, men kom ned på jorden igjen etter en svak andre omgang mot Høvik i kamp nummer to. Stabæk på sin side har gått av isen med full pott og storseire i sine to første kamper. Fjorårets norgesmester har dermed plassert seg på toppen av tabellen fra start. Onsdag 23.november kl. 1900 kommer Stabæk på besøk til Bergbanen!

Ullevåls to jubilanter, Christopher Smerkerud (250 kamper) og Rickard Geiborg (50 kamper) fikk lite å juble for mot Høvik, men mot topplaget Stabæk finnes det igjen poengmuligheter. Av de 16 kampene lagene har møttes de siste fem sesongene, har Ullevål tatt med seg poeng i 7, og fjorårets møte på Bergbanen endte 4-4. På disse 16 kampene har Daniel Skrettingland tegnet seg på scoringslisten 15 ganger, og han er dermed Ullevåls farligste offensive våpen mot Bærumslaget.

Det er naturligvis mange spillere å se opp for hos Stabæk, men det er vanskelig å komme unna Fredrik Randsborg som en viktig offensiv brikke hos serielederen. Når samtidig Nikolai Jensen er tilbake fra langtidssykdom og Björn Buskqvist er tilbake fra sitt opphold i Örebro, er det ikke tilfeldig at laget har scoret 21 mål på sine to første kamper.

Møt opp for å se Ullevål-Stabæk onsdag 23. november kl. 1900 på Bergbanen!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift