Tap i hjemmeåpningen

Høvik ble for sterke på Bergbanen

Høvik ble for sterke på Bergbanen

Ullevål kom til spill mot Høvik med god tro på nye poeng i Elitserien, og det begynte også lovende. Kampen åpnet tett og jevnt, med to lag som følte på hverandre. Det ble heller ikke skapt spesielt mye, selv om begge lag kom til flere cornere.

Ullevåls Lasse Torkildsen kom derimot meget nære nærmest fri med Simen Kjøllmoen, men avslutningen gikk rett på Høviks sisteskanse. Også Jesper Sagen hadde alle tiders mulighet til å sende hjemmelaget i føringen, men igjen sto Kjøllmoen i veien for Ullevålforsøket.
I stedet var det Høvik som skulle utnytte en corner, og ikke uventet var det Sergey Likhachev som sendte laget opp i 1-0 etter en snau halvtime. Kampen åpnet seg noe mer opp etter dette, og fire minutter før pause var Høviks russer på farten igjen. Han fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0 etter at Iskander Nugmanov kom rundt på kanten og la ballen inn til en fri Likhachev.

Ullevål svarte nærmest umiddelbart, og Sondre Hammerstad gjorde grovjobben rundt på Høviks venstreside. Inne foran mål dukket Jonas Andersen opp, og Ullevåls nye spiller scoret sitt andre mål på like mange kamper i blått. Dessverre for Ullevål var Høviks Iskander Nugmanov på farten igjen, og på omgangens siste slag på ballen fikk han satt inn returen til 3-1 etter en god redning av Smerkerud i Ullevål-buret.

Med én mann mindre på isen, åpnet Ullevål likevel offensivt etter pause. Jonas Andersen hadde en kjempemulighet til å redusere, men skuddet gikk utenfor, og flere cornere var svært nære scoring. I stedet fikk Ullevål enda en spiller utvist, og med to mann mer på isen fikk Christian Waaler mye tid og rom. Han fant Likhachev, som alene med keeper satt inn 4-1 med sitt tredje mål for dagen. Før timen var spilt var Waaler igjen i fokus. Denne gang spilte han like elegant frem til Alexander Serov, som også han var tryggheten selv til 5-1.

Time-out fra Ullevål hjalp noe, og kampen jevnet seg igjen ut. Det ble likevel for mye utvisninger for Ullevål til å hente igjen bortelaget. Med kvarteret igjen på klokka kunne Evgenij Opytov banke inn 6-1 da han fikk for mye plass i feltet.

Ullevål spilte meget lovende før pause, men alt i alt en fullt fortjent seier til Bærumslaget. Neste kamp er også mot et Bærumslag. Norgesmester Stabæk kommer på besøk til Bergbanen onsdag 23.november kl. 1900.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift