Første hjemmekamp for sesongen!

Møt opp fredag 18.november for å se Ullevål-Høvik

Møt opp fredag 18.november for å se Ullevål-Høvik

Både Ullevål og Høvik åpnet sesongen med borteseire, og fredag 18.november møtes lagene på Bergbanen. Kampstart er kl. 1900, men allerede kl. 1830 inviterer klubben til åpningsfest i garasjen på klubbhuset! Det blir servering av solbærtoddy, samt en introduksjon til kampen av Ullevålhelt Erik Nordbrenden.

Ute på isen har Ullevål de siste årene hatt godt tak på Høvik med den pene statistikken 8-1-1 de siste 10 innbyrdes kampene, og vi må helt tilbake til november 2010 for å finne forrige Høvik-seier på Bergbanen. Det er riktignok en helt ny utgave av Høvik vi ser i år, etter å ha hentet inn meget dyktige spillere i Christian «Kickan» Waaler, Sergey Likhachev og Iskander Nugmanov. Nevnte Likhachev scoret samtlige fire mål da Ullevål vant treningskampen på Bergbanen 5-4 tidligere i høst. Høvik vant for øvrig serieåpningen med imponerende 3-1 borte mot Ready.

For Ullevål spiller keeper Christopher Smerkerud sin kamp nummer 250 for klubben. Dette er flest av dagens spillere, og han har kun 7 mann foran seg i klubbhistorien. Gledelig er det også at flere spillere er klare for sin første offisielle kamp på Bergbanen. Jonas Andersen debuterte med ett mål og en assist mot Hamar, mens både Erik Sørensen og Håkon Bakke også fikk sin første Eliteseriekamp med Ullevålmerket på drakta i serieåpningen.

Møt opp for å se en fartsfylt og spennende kamp – fredag 18.november kl. 1900!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift