Velkommen til Ullevål bandy-cup 4. og 5. mars 2017

Ullevål Bandy har gleden av å invitere til småguttcup på Bergbanen 4. og 5. mars for lag som er slått ut av NM turneringen.

Ullevål Bandy har gleden av å invitere til småguttcup på Bergbanen 4. og 5. mars for lag som er slått ut av NM turneringen.

Hver kamp blir på 1*25 minutter. Vi legger opp til 8 lag med 2 puljer av 4 lag. Puljespill foregår lørdag og sluttspill søndag. De 2 beste lagene fra hver pulje går videre til sluttspillet. Det spilles semifinaler, bronsefinale og finale. I sluttspillet vil uavgjorte kamper avgjøres med ekstraomganger og eventuelt straffekonkurranse.

Påmeldingsavgiften er kr 2.500,- pr. lag. Ved overtegning vil de lag som har meldt seg på og betalt først, ha fortrinnsrett.

Bindende påmelding sammen med innbetaling av påmeldingsavgiften må skje innen 14. februar.

Skriftlig påmelding sendes til: svein-tore.heimdal@egmont.com

Påmelding må inneholde: lagets navn, antall lag, kontaktperson med adresse, telefon og e-post.

Innbetaling gjøres til bankkonto: 7023 14 89361, Ullevål Bandy v/Svein-Tore Heimdal. Merk innbetaling med klubbens navn.

Kamp-programmet vil bli sendt ut før turneringen starter og bli lagt ut her på Ullevåls hjemmeside www.uil.no. Annen praktisk informasjon vil også bli publisert her på nettsiden.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift