9 poeng og solid uke for seniorlaget

Seniorlaget har denne uken spilt tre kamper på fire dager, og tatt tre seire. B-laget imponerte kanskje aller mest med solide 4-0 over Lisleby II.

Seniorlaget har denne uken spilt tre kamper på fire dager, og tatt tre seire. B-laget imponerte kanskje aller mest med solide 4-0 over Lisleby II.

Men uken startet hjemme mandag med A-lagskamp mot Tistedalen 2. Laget har vært revansjesugne den siste treningsuken, og var absolutt klare når dommeren blåste i gang. Som så ofte før i år har laget mye ball, men den virkelige kreativiteten framme var fortsatt fraværende. Tistedalen hadde også flere gode spillere og var farlige ved flere anledninger. Til pause stod det 2-2 etter scoringer hos de blå av Nicklas Signebøen og Christian Ødegaard.
Andreomgang ble en spennende affære, og kampen ble ikke avgjort før i det 90 minutt da Lars Petter Hansen sikret Gresvik seieren etter en sterk snuoperasjon. Tistedalen tok ledelsen 3-2 etter pause, mens Tobias Mårtensson stod for 3-3 på frispark.

Laget mot Tistedalen II
Kristian Bolstad
Tor-Kristian Gulbrandsen - Jørgen Nilsen - Christoffer Paulsen - Christian Ødegaard
Patrick Johannessen - Jørn Pedersen - Lars Tore Andersen - Tobias Mårtensson - Nicklas Signebøen
Lars Henriksen
Også benyttet: Jørgen Svensen, Lars Petter Hansen, Petter Hansen, Thor Øyvind Stene


Tirsdag tok B-laget som nevnt i mot Lisleby II og spilte en meget overbevisende kamp. Det var aldri tvil om hvilket lag som skulle gå avgårde med seieren. Til pause stod det hele 4-0 og det eneste skuffende ved denne kampen var at man ikke klarte å score mål i andreomgang på noen av de veldig store sjansene man kom til. Scoringene kom ved Andreas Lie x 2, Berner Innvær og Marius Olsen.

Laget mot Lisleby II
Saman Karami
Jonas Gellein - Petter Hansen - Rune Solbrekke - Martin Berger
Martin Didrichsen - Berner Innvær - Sverre Ravn - Jørgen Svensen - Marius Olsen
Andreas Lie
Også benyttet: Jørgen Aaserud, Joakim Gislo, Frode Johansen, Thomas Fosnæs og Jan Erik Jensen


Etter hviledag, med trening, var det torsdag klart for lokaloppgjør for A-laget når de gjestet Sportsplassen på Torp. De sortkledde har fått en særdeles tøff start på sesongen, og stod med 0 poeng på fire kamper før oppgjøret. Det tok fantastiske 30 sekunder fra dommeren blåste igang kampen til Gresvik ledet 1-0 ca 20 trekk i laget, hvor tilslutt Lars Petter Hansen på vanlig vis bredsidet ballen i mål. Men samspillet i ny formasjon satt ikke 100% og må terpes inn før oppgjøret mot Kråkerøy 2. Torp tok mer og mer over kampen, mest fordi de vant flest dueller i knokkelkampen som utspilte seg. Til pause ledet Torp 2-1.
Etter pause løftet laget seg mange hakk og viste hva slags lagmoral som virkelig bor i laget. Først er det innbytter Nicklas Signebøen som på sitt første spark på ballen setter inn 2-2 før kaptein Christoffer Paulsen smeller inn 3-2 på en retur. Torp klarer aldri å svare skikkelig og Gresvik plukker med seg tre viktige poeng fra Sportsplassen.

Laget mot Torp
Magnus Femtehjell
Tor Kristian Gulbrandsen - Tore Martinsen - Petter Hansen
Jørn Pedersen - Jørgen Svensen - Christoffer Paulsen - Rune Solbrekke - Cheistian Ødegaard
Patrick Johannessen - Lars Petter Hansen

Også benyttet: Thor Øyvind Stene, Jørgen Nilsen, Nicklas Signebøen

Trener Thomas Skjærli Hansen sier følgende til ukens prestasjoner
"Jeg er mektig imponert over at vi står igjen med 9 poeng og all ære går til guttane. Mandagens seier kostet mer enn vi hadde håpet, og det ble heller ingen enkel affære på Torp. Vi har en fantastisk bredde i troppen vår, og det viser vi denne uken. Når man i tillegg har den lagmoralen som denne gjengen her viser i dag, så er det ganske alright å være trener. Vi har mer å gå på spillemessig, men det henger vi oss ikke opp nå. Nå er det 17. mai og noen gode hviledager, før vi skal inn i en ny god treningsuke."
    

    Test
    30.03.2016 918 visninger
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products