Tøff uke for seniorlaget

Etter en uke med bare en kamp, kommer en uke med tre for seniorlaget. Tistedalen II og Torp for A-laget og Lisleby II for B-laget.

Etter en uke med bare en kamp, kommer en uke med tre for seniorlaget. Tistedalen II og Torp for A-laget og Lisleby II for B-laget.

Mandag gjester Tistedalen med sitt andrelag Trondalen, og selv om de røde og svarte står med kun et poeng så langt, må de ikke undervurderes. De spilte 3-3 mot Trosvik 2, noe som er et sterkt resultat.

Trener Thomas Skjærli Hansen sier følgende før kampen:
Vi er veldig revansjelystne og ønsker å vise oss fra en mye bedre side enn vi gjorde mot Lisleby. Vi har sluppet inn for mye mål så langt, og må tette igjen bakover, samtidig som vi fortsetter det gode offensive spillet vårt. Tistedalen 2 spilte uavgjort mot et godt Trosvik 2 lag, så vi må være på allerten og legge ned solid innsats i 90 minutter. Det er meget god stemning i gruppa om dagen, og vi gleder oss veldig til å ta fatt på en morsom uke med mye kamper.

Tirsdag får B-laget besøk av Lisleby II i det som blir et spennende lokaloppgjør blant de nest beste. B-laget har fått en tøff start og står med en uavgjort og to tap så langt, og er nok også revansjesugne etter et usedvanlig surt tap for Selbak II forrige uke.

Torsdag reiser A-laget til Torp til ukens kamp nummer tre. Torp har fått en tøff start på avdelingen og står med fire tap, og ligger med det helt sist. De rykket ned fra fjerdedivisjon i fjor og har flere gode spillere, så det blir viktig å ikke undervurdere motstanden her.  

Mandag 12.5.14 19:30 Gresvik A - Tistedalen II
Tirsdag 13.5.14 19:30 Gresvik B - LislebyII
Torsdag 15.5.14 19:30 Torp - Gresvik A

    Test
    30.03.2016 1001 visninger
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products