Kun uavgjort borte mot Idd

Etter en god åpning tidligere i uken, reiste A-laget til Halden for å møte Idd fredag kveld. Det endte med poengdeling etter 3-3 i en kamp Gresvik dominerte.Mye ballinnehav og forspilte sjanser, mot et tøft og kontringsterkt Idd, som fler enn bare Gresvik kommer til å slite mot.

Etter en god åpning tidligere i uken, reiste A-laget til Halden for å møte Idd fredag kveld. Det endte med poengdeling etter 3-3 i en kamp Gresvik dominerte.Mye ballinnehav og forspilte sjanser, mot et tøft og kontringsterkt Idd, som fler enn bare Gresvik kommer til å slite mot.

Den første omgangen var det ingen tvil om at Gresvik hadde et ønske om å angripe og de hadde flere muligheter til å ta ledelsen. Allikevel var det Idd som på etter en overgang får slått inn og får stå umarkert og heade ballen bak Kristian Bolstad i Gresvik-målet. 

Bare få minutter etter ledelsen til Idd blir Patrick Johannessen spilt igjennom og fikk to forsøk til å sette den, og utligningen var et faktum. Omgangen var preget av mye dueller, hvor Idd vant mange av dem. Det åpnet seg mye rom, særlig på venstrekanten, hvor Christian Ødegaard og Tobias Mårtensson fikk angripe villig. Allikevel ville det seg ikke helt for noen av dem.

På topp spilte Gresvik med Lars Petter Hansen, og han har vist seg å være giftig så langt, og står etter kampen mot Idd med fire mål på to kamper.

Hans første mål for kvelden kom i det 43. minutt da han ble spilt igjennom, etter å ha vært råsterk i en duell. Disse situasjonene har han vært i mange ganger og kaldt setter han returen, etter å først ha truffet keeperen. 

Etter hvilen dominerer Gresvik banespillet til de grader, men uttellingen var det så som så med, denne fredagen i Halden. Med Gresviks høyt etablerte press kom også et stort bakrom, og Idd's raske spiss lagde ved flere anledninger vei i vellinga til Gresvik-forsvaret. Etter ca et kvarter spilt av den andre omgangen er det også de som får utligningen sin. En god overgang, et blokkert skudd, men returen gikk i mål. 2-2 mot spillets gang.

Espen Eivindsson ble byttet inn i kampen og gjorde sine saker meget bra. Han var også sterkt delaktig i oppbyggingen til 3-2 scoringen ca et kvarter før slutt. Lars Petter ble spilt fri og gjorde ingen feil og satte ballen pent bak Idd's keeper.

Herfra og inn skulle Gresvik fortsette å øve og jobbe inn de tre poengene de hadde i lomma. I stedet så blir spillerne stresset, og de blå tar flere dårlige valg, som gir Idd flere muligheter til å kontre i mot. Når det nærmer seg full tid er Gresvik presset hardt tilbake, og på et gjennomspill inn i rommet bak den bakre fireren, får en Idd spiller feie ballen i nettet bak en Kristian Bolstad som ikke kan bebreides i det hele tatt, og utligningen er et faktum. Etter avsparket spiller lagene i et lite minutt før dommeren blåser av, og en voldsomt skuffet Gresvik-gjeng som var så nære årets andre trepoenger, ruslet av banen.

Trener Thomas Skjærli Hansen sier følgende til gresvikif.no etter kampen

Vi leverer en bedre gjennomført kamp offensivt enn mot Sparta. Idd er ikke noe dårlig lag, og det er flere enn oss som skal få slite her i Halden, og hvertfall når de begynner å spille på Aspedammen. Vi har mange målsjanser og spiller som sagt flott fotball offensivt, men vi må være mer konsentrerte og enda tydeligere på hva vi vil bakover på banen. Nå skal vi ha en meget god treningsuke neste uke, før vi er klare for Lisleby. Det gleder vi oss til!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift