Solid seier i serieåpningen

Mandag 2. Påskedag startet endelig fotballsesongen for Gresvik's seniorer da A-laget tok i mot Sparta Sarpsborg II til hjemmekamp i Trondalen.

Mandag 2. Påskedag startet endelig fotballsesongen for Gresvik's seniorer da A-laget tok i mot Sparta Sarpsborg II til hjemmekamp i Trondalen.

Flott påskevær og mange tilskuere på årets første hjemmekamp satte en flott ramme på det som skulle bli en målfest for hjemmelaget. Da dommeren blåste av kampen etter 90 spilte minutter stod det hele 5-0 til hjemmelaget.

Lars Petter Hansen, som har spilt flere sesonger for Sparta Sarpsborg, scoret årets første seriemål, og åpnet med det også scoringskontoen for i år. 1-0 scoringen kom etter flotte prestasjoner av Patrick Johannessen ute på høyrekanten og Lars Petter kunne bredside ballen i mål.

Ikke lenge etter den første scoringen ønsker også Tobias Mårtensson å være med på scoringsballet. Igjen med assistanse fra Patrick Johannessen som serverer ballen til Tobias på 16-17 meter. Han tar med seg ballen på et touch, skyter på neste, og scorer et flott mål. Tobias var veldig god de 60 minuttene han spilte og vi krysser fingrene for at skaden hans ikke er langvarig.

Gresvik hadde hele kommandoen og regien den første halvtimen av kampen og Sparta hadde lite å komme med. Mye handlet om de blå's offensive spillere og særlig nevnte Patrick Johannessen var livlig i første omgang. På 3-0 scoringen driblet han igjen ute på sin høyrekant og denne gangen ikke mindre enn tre mann. Etter litt om og men får han pent sentret til Lars Petter Hansen som selvsagt har plassert seg godt i boksen, og som like enkelt som den første bredsider inn sin andre for dagen.

3-0 står seg til pause.

Etter hvilen er det Sparta som tar kommando over kampen uten å komme til noen særlige sjanser. Gresvik var ikke aggressive nok og kom ikke opp i midtbanen deres hvor de fikk lov til å trille. Allikevel lå Gresvik så kompakt og godt bakover at Sparta ikke kom til noe som helst.

I det 60' spilleminutt kom Tor Kristian Guldbrandsen inn på høyrebacken, og gjorde sine saker bra. På et frispark midt på Spartas banehalvdel hvor alle tror Gresvik skal slå frisparket langt, flytter Torki seg høyt i banen og får ta i mot ballen umarkert. Han slår ballen inn til Lars Tore Andersen som også har kommet inn og gjorde sine saker bra. På pasningen fra Torki, legger han ballen tilrette på sin venstre godfot, og satte ballen kontant i mål fra ca 16 meter.

På stillingen 4-0 til hjemmelaget kommer også kveldens siste og flotteste scoring. Christoffer Paulsen velger i det 85' minutt å ta fram det som ofte kalles rosinen i pølsa, når han på en høy retur, lar ballen sprette i bakken, før han fyrer til på halv volley når ballen er på vei opp igjen. En kanon av de sjeldne som går kontant i nota bak en forfjamset Sparta keeper, fastsetter sluttresultatet til 5-0.

Trener Thomas Skjærli Hansen sier følgende til gresvikif.no etter kampen:

Vi er selvfølgelig mest fornøyd med resultatet, men også tidvis mye av banespillet. Sparta kommer til minimalt av sjanser, fordi spillerne følger kampplanen vår til punkt og prikke, og det er kanskje det jeg er aller mest fornøyd med. Jeg trekker spesielt frem Patrick Johannessen og Christoffer Paulsen, som begge to spiller en meget solid kamp. I tillegg er det veldig morsomt å sette inn junior Lars Henriksen som også viser at han kommer til å bli en god spiller for oss. 

 

Disse spilte for Gresvik

Patrik Arntzen 
Jørgen Svensen (Tor Kristian Guldbrandsen 60') - Tore Martinsen - Thor Øyvind Stene - Christian Ødegaard
Patrick Johannessen - Rune Solbrekke (Berner Innvær 70') - Christoffer Paulsen - Jørn Pedersen - Tobias Mårtensson (Lars Henriksen 65')
Lars Petter Hansen (Lars Tore Andersen 70')

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift