G16-2 i 2012

Stor utvikling på spillere og lag

Aktivitet uke 42

To treninger og bortekamp mot Askøy

Tre poeng og seks mål

Øvelse gjør mester

Aktivitet uke 41

Høstferie med to treninger

Aktivitet uke 40

Trening mandag 2000-2130 nede, tirsdag 1700-1830 oppe og hjemmekamp mot Nymark torsdag 2000 oppe. Program: Prinsipper for ballbesittelse og hurtig gjenvinning, basert på spill i box og 30x50-flate. Langpasninger, skudd og et par løpeøkter. Vi vil også arbeide videre med spissbevegelser i 4-4-2 og spill mot andre-, tredje- og fjerdebevegelse, a la det vi gjorde på sist trening. Da ser vi frem til en god treningsuke, folkens, med innsats og høy kvalitet, for å bygge ytterligere utvikling, og for å skaffe oss en trepoenger mot Nymark på torsdag. Vel møtt på trening:)

Vakt Foldnes skole uke 45

Vårt lag er denne høsten tildelt vakt på Foldnes skole i uke 45, vaktlisten er sendt ut på mail til alle. Håper alle kan stille som oppsatt siden vi er ute i såpass god tid denne gangen. Dersom noen må bytte gjøres dette helst innbyrdes.

SKAW CUP 2012 - Siste kapittel

Vi skal da ha alt klart før sommerens store begivenhet, og detaljer om reisen, cupen og generell informasjon vil bli lagt ut her i løpet av de neste par dagene. Dere spillere MÅ sørge for at også alle foreldre går inn og leser det som står - still dem gjerne kontrollspørsmål etterpå :)

Betaling for SKAWCUP

Hei Alle på G16-2, Da har tiden kommet for å betale inn restbeløpet til Skawcup.

Vaktliste Sommerfesten 9 juni

Totalt har klubben behov for ca 450 vakter til ulike arrangement i forbindelse med Straumedagene og Sommerfesten. Vi har blitt bedt om å stille med 10 foreldre som vakter til Sommerfesten 9. juni klokken 1830-0130.

Vårens kamper i serien

Da finner dere alle kampene i vårsesongen lagt ut nede til høyre. 3 torsdagskamper, resten en blanding av 1 fredags-, 3 lørdags- og 1 søndagskamp.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift